2777
2789
عنوان

به همسرم بگم اکس بیست سال پیشش فابوم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
نه میگم اگه اکس همسرت بهش پیام میداد یا فالو میکرد انتظار داشتی یا دوسداشتی همسرت چیکار کنه؟؟ اونم ...

خودمم بلاکش کردم 

ولی کلا نمی‌دونم چیکار کنم یکبار فامیل بهم خبر رسوندن تو خونه عموش همسرم با همه‌ی پسرا مشروب میخوردن این زنیکه هم بود دعوای شدیدی کردیم همه منو مقصر دونستن که چقدر حساسی شوهرت که تنها نبود پسر عموهاشم‌بودن اما من دلخورم از این بود که چرا فقط به من خبر رسوندن به زنه بقیه چیزی نگفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم بلاکش کردم ولی کلا نمی‌دونم چیکار کنم یکبار فامیل بهم خبر رسوندن تو خونه عموش همسرم با همه‌ی پ ...

وای ببخشید من اشتباهی خوندم فکر کردم اکس شما بوده الان متوجه شدم اکس همسرت شمارو فالو کرده..

برخورد و واکنش خیلی تند نشون بده حضور اون خانوم بین مردا چیکار میکرده .. اونا که گفتن مقصری میگفتی همسر خودتون بود با یه زن دیگه مشروب میخوردن همینجور روشن فکر بازی در میاوردین یا دهنشو جر میدادین

وای ببخشید من اشتباهی خوندم فکر کردم اکس شما بوده الان متوجه شدم اکس همسرت شمارو فالو کرده..برخورد و ...

بخدا خرابه 

همه‌ی فامیل می‌دونن رک میگه برام صیغه پیدا کنین می‌ره باغ با پیج خودش استوری می‌زاره 

همسرم میگه نه دروغ میگن فقط بی حجابه مشکل دیگه ای نداره

بخدا خرابه همه‌ی فامیل می‌دونن رک میگه برام صیغه پیدا کنین می‌ره باغ با پیج خودش استوری می‌زاره همسر ...

عزیزم والا نمیدونم چی بگم اعصاب خودت مهمتره ولی اینکه فامیل حرف برات میارن احتمالا میخوان بهت هشدار بدن به خودت بیای حواست به زندگیت باشه هرچند هیچ مردی ارزششو نداره خودتو عصبی کنی  

عزیزم والا نمیدونم چی بگم اعصاب خودت مهمتره ولی اینکه فامیل حرف برات میارن احتمالا میخوان بهت هشدار ...

منم همون حسو‌ دارم 

اما همسرم میگه از روی حسادت می‌خوان زندگیمونو‌خراب کنن حرف میارن تورو علیه من عصبی کنن

منم همون حسو‌ دارم اما همسرم میگه از روی حسادت می‌خوان زندگیمونو‌خراب کنن حرف میارن تورو علیه من عصب ...

بگو تو چرا کاری میکنی که زندگیمون خراب شه. میخاد بجای عصبانیت ازش تشکرم کنی؟؟؟ 🙄 بگو مرد حسابی به چیمون حسادت کنن؟؟؟ به باغ رفتنات ؟ مشروب خوردنات با وجود اون زن ؟؟ دقیقا به چیمون بگو مام بفهمیم

بگو تو چرا کاری میکنی که زندگیمون خراب شه. میخاد بجای عصبانیت ازش تشکرم کنی؟؟؟ 🙄 بگو مرد حسابی به چ ...

همسرم باغ نمیره زنه با مردای دیگه باغ می‌ره 

و مشروب هم متاسفانه تو خونوادشون عادیه🤦‍♀️🤦‍♀️تو خونه عموش میخوردن دختره هم بوده پیششون

گاهی حرف همسرمو قبول میکنم چون اکثرشون متارکه کردن و همسراشون اعتیاد و...دارن منم علما میبینم حسادتشون  همیشه تو موفقیت هامون حرف درمیان و اما گاهی میگم شاید از روی دلسوزی خبر میارن