2777
2789
ربطی نداره عقد و غیر عقد. اینجوری خوش به حال اینجور مردا میشه ک عشق و حالشونو بکنن بعدم بی دردسر طرف ...

اوووه اخه ببین همه مردا مثل هم نیستن ،این اتقدر گدا بود انقدر خسیس بود که لباسای خودشو نمیپوشید ک خراب نشه بعد از اونور مشاورم گفت ممکن رفتار خطرناک انجام بده چون اداره ازش اسلحشو گرفته بودن یه بار،بعد از طرفی من حق طلاق نداشتم مهریه میخواستم بگیرم پروسه ی طلاقم حد اقل ۶یا ۷سال طول میکشد چون میگفت طلاقت نمیدم از یه طرفیم هیچ مشکلی نداشت ک بشه ثابتش کرد بابتش بشه طلاق گرفت 

بخدا خیانت کرده بود داد بیداد کرد قهرکرد رفت شبش پیام میداد جواب نمیدادم بهم میگفت جطوری روت میشه جو ...

بره گمشه 

من شبا خواب نداشتم از بس عصبیم میکرد 

همیشه منو خانوادم مقصر بودیم

من ام اس گرفتم از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره گمشه من شبا خواب نداشتم از بس عصبیم میکرد همیشه منو خانوادم مقصر بودیممن ام اس گرفتم از دستش

نه بابا  شوخی نکننننننن جدی میگی ؟ام اس گرفتی؟مگ چیکار میکرد؟؟؟خدا شاهده منم رفتارشو میدیدم میگفتم ب  خودم سر سال نشده از دست این یه مریضی میگری،

نه بابا شوخی نکننننننن جدی میگی ؟ام اس گرفتی؟مگ چیکار میکرد؟؟؟خدا شاهده منم رفتارشو میدیدم میگفتم ب ...

از بس خاله زنک بود

مثلاً دعوام میکردم خونشون 

خانواده می‌بستنم متلک

همش میگفت پول ندارم

از بس خاله زنک بودمثلاً دعوام میکردم خونشون خانواده می‌بستنم متلکهمش میگفت پول ندارم

نامزد بودید شماهم؟یا ازدواج کرده بودی؟؟واسه منم همش میگفت ندارم ولی میفهمیدم به دادااشش ۵۰ تومن داده،فلانقدر خرج اینو اونو ناشینو فلان کرده

چرا با دختر عمه متاهلش ریخته بود روی همخاک بر سر تازه فهمیدم زندانی بوده

وااای خدایا بگو ک جداشدی ازش ترخدا

منم عین تو بودم چت خیانتشو ک خوندم هیچی یه بار به خاله مجردم زده بود سلام عشقم خوبی؟بعد عصرش بهم گفت پیام اشتباه دادم گفتم تو عکس پروفایلش شبیه بوده ندیدی پیامهای قبلی رو ندیدی اسمشم ندیدی ،اصن پیام دادی دوطرفه پاگش میکردی ،کصافتا عین نانزد من لاشی نامزدت ،منم یه پرونده تست اعصاب پیدا کردم مربوط به ادرش توش زده بود دارا ی افکارو احساسات غیر عادی

اوووه اخه ببین همه مردا مثل هم نیستن ،این اتقدر گدا بود انقدر خسیس بود که لباسای خودشو نمیپوشید ک خر ...

بهرحال آزادیت مبارک.

ان شاءالله که بزودی با شخص بهتری آشنا بشی

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

میخواستم بگم مواد میزنه و مشکل روانی داره خودت گفتی بعدا شکاک هم میشد و توی خانه زندانیت میکرد

شکاک بود،اولش گفت چادر بپوش منم با عشق پوشیدم بعد شروع کرد جلو چادرتو باید ببندی بوی عطرت زیاده حورابت نازکه تونیکت برای تو خونه کوتاه حالاداین لباسا همشون محجبه طور بودا،بعدم ک گفت بعد عروسی حق نداری سومر مارکت تنها بری من ازکجا بدونم کی پشت دخل،حق نداری تنها جایی بری هرجا خواستی بری باخودن هرچی خواستی میگی کارتن کارتن میخرم😐

چجوری متوجه خیانتش شدی؟رفتار هاش تو فضای مجازیش صفحه پیجش چطور بود؟

تو بایگانی تلگرام گوشیش یه چت قایم کرده بود حالا انقدر عاشق و معشوق بودیم انقدر نشون نیداد عاشق من و میگفت نمیتونم دورباشم ازت و بیس جهاری از اداره تعطیل میشد خونه ما بود فیس ایدی جفتمون رو قفل گوشیامون بود یه سره همه چیش دستم بود انقدر پسر موجهی بود از لحاظ ظاهری خانوادگی شغلی رفتار جلو بقیه،مجازیشم ک هیچ دختریو فالو نداشت کلا از وقتی با من بود همرو بلاک کرده بود عکسیم از خودش داشت پاک کرده بود