2777
2789
مگه میخوای خرج زن و زندگی بدی ؟!!!!عجب !!!!!مردای ۴۰ ساله هم خونه ندارن نهایت یه ماشین داشته باشن

دوست دارم زندگی خوبی داشته باشم

حتی اگه پارتنر خوبی پیدا نکردم

یا نتونستم تشکیل خانواده بدم یا هر اما و اگه دیگه ای....

دوست دارم کیفیت زندگی خودم خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قسمت اول حرفتون موافقمولی قست دوم حرفتون مرد 40 ساله ای که هنوز نتونسته خونه تهیه کنه به نظرم یه ...

منم با قسمت دوم حرفتون موافقم البته برای شهرستان ولی

از این نی نی سایت فهمیدم توی تهران بس که خرجا بالاست نمیتونن تا اون سن خونه بخرن و این عادیه براشون 

زندگی‌ها خیلی سخت شده کسی با پول حلال و بدون پشتوانه پدرومادر بتونه تا سن ۴۰ خونه بخره 

پس تارگتمو بذارم رو ۲۰ گرم :))

عزیزم گفتم که من اون موقع که خریدم گرمی طلا 850 هزار  900 هزار نهایت یه تومن بود 

الان گرمی ده یازده تومنه یه تارگت منطقی بزار که بعدا سرخورده نشی 

مثلا توی دوسال سعی کن 7 گرم بگیری خوبه برای سنت

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

منم با قسمت دوم حرفتون موافقم البته برای شهرستان ولیاز این نی نی سایت فهمیدم توی تهران بس که خرجا با ...

بعضی وقتا جدا خداروشکر میکنم دخترم

تو خانواده ما شعار اینه که بچه هرچی میخواد خودش باید برسه بهش خانواده نباید کمک کنه

با این طرز فکر خانواده واقعا اگه پسر بودم دووم نمیاوردم

حتی الان که دخترم واقعا سخت میگذره بهم

دوست دارم زندگی خوبی داشته باشمحتی اگه پارتنر خوبی پیدا نکردمیا نتونستم تشکیل خانواده بدم یا هر اما ...

توکل به خدا اما به نظرم خیلی زیاااد به خودت سخت گرفتی 

عزیزم مواظب شادیهات باش 

وظیفه مرد تامین مسکن و معاش خانواده هست الانم که سنت خیلی پایینه این که طلا پس انداز میکنی معلومه دوراندیشی این خوبه اما اینکه به فکر خرید خونه و ماشین باشی تا ۲۵ یا حتی۳۰ سالگی خیلی خیلی معلومه به خودت سخت گرفتی از جوانی لذت ببر به اندازه کافی 

چرا ازدواج نکنی 

به موقع وقتی خدا صلاح دونست ازدواج هم میکنی 

به نظر ترس از آینده ات خیلی زیاده حیفه عزیزم تو الان باید به فکر شادی‌ها و امید به آینده باشی وقت برای موفقیت و خونه و ماشین خیلی زیاده برات

بعضی وقتا جدا خداروشکر میکنم دخترمتو خانواده ما شعار اینه که بچه هرچی میخواد خودش باید برسه بهش خانو ...

اهان متوجه شدم ترس از آینده رو همین طرز فکر خانواده‌ات انداخته به جونت 

بله الان شرایط برای پسرها خیلی سخته 

الهی که خدا همسر خوب بهت بده که فراهم کردن خونه و ماشین هم برات راحت باشه 

منم با قسمت دوم حرفتون موافقم البته برای شهرستان ولیاز این نی نی سایت فهمیدم توی تهران بس که خرجا با ...

تو همین تهرانش هم میشه تا 35 سالگی صاحبخونه شد بدون کمک خانواده 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

تو همین تهرانش هم میشه تا 35 سالگی صاحبخونه شد بدون کمک خانواده

مثلا با حقوق چقدر منظورته که میشه تا ۳۵ سالگی تو تهران خرید ؟و خونه چه قیمتی ؟ 

من شهرستانم

منظور حرفم برای خونه ۱۰ میلیاردی هست 

طلا خییییلی گرون شدهحتی ماهی یک گرم هم نمیتونم بخرمخودمو بکشم ۶۰۰ ۷۰۰ سوت اونم حسابی خالی میشم‌... ...

اره سخت شده خرید طلا ولی همون چند سوت هم بگیر به وقتش خیلی به درد میخوره