2777
2789
حالا یه چیز حدودی بگین

حدودی خودم ۴۰ گرم دارم ولی خیلی فروختم اگه عقل الانم رو داشتم الان حداقل هزار گرم داشتم ،لطفا تو حواست رو جمع کن پس انداز طلایی حتما داشته باش الان جوونی از من که ۴۶سالمه آویزه گوش کن 

اسی جون فک کنم نی نی سایتی ها شیشه میکشنیارو نوشته ۱۰۰ گرم🤣ببخشید مگه اینکه بیزینسی باشی ک بتونی ۱۰ ...

خجالت بکش حرف دهنتو بفهم بیزنسی خودتی 

من با اینکه ماشین هم دارم بله صد و بیست گرم طلا هم دارم با افتخار همشم بابام خریده به کسی چه 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت بکش حرف دهنتو بفهم بیزنسی خودتی من با اینکه ماشین هم دارم بله صد و بیست گرم طلا هم دارم با افت ...

خب اسکل

استارتر پرسید از خودتون چقدر دارین!نگفت باباتون چقدر خریده

میفهمی با این جواباتون چطوری اعتماد ب نفس یه دختر مستقل رو میگیرین؟

خب اسکلاستارتر پرسید از خودتون چقدر دارین!نگفت باباتون چقدر خریدهمیفهمی با این جواباتون چطوری اعتماد ...

بابا بده چه اشکال داره وظیفشه 

شما حق نداری بگی بیزنسی 

اصن میفهمی بیزنسی یعنی چی؟ شک دارم بدونی

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بابا بده چه اشکال داره وظیفشه شما حق نداری بگی بیزنسی اصن میفهمی بیزنسی یعنی چی؟ شک دارم بدونی

مگه کسی گفت اشکالی داره؟😐میگم سوال استارتر چیز دیگه ای بود

منم به شما نگفتم بیزینسی ک ب خودت گرفتی

گفتم تنها با این شغل میتونی با پول خودت، تاکید میکنم پول خودت، ۱۰۰ گرم طلا داشته باشی!

مگه کسی گفت اشکالی داره؟😐میگم سوال استارتر چیز دیگه ای بودمنم به شما نگفتم بیزینسی ک ب خودت گرفتیگف ...

نه با خیلی کارا میشه

من یکی از همکلاسیای دوران دبیرستانم پارسال یعنی ۲۴ سالگی با درامد کراتین تونست سری ۵ بخره 

هم روتیشنی خودم با خرید و فروش ماشین تونست سری ۷ بهره

اون یکی هم روتیشنیم زد توی کار طلا یه E350 خرید

هزارتا مثال دیگه هم دارم

اسی جون فک کنم نی نی سایتی ها شیشه میکشنیارو نوشته ۱۰۰ گرم🤣ببخشید مگه اینکه بیزینسی باشی ک بتونی ۱۰ ...

خودم از خودم انتظاراتم خیلی بالاست 

میدونم مسائل مالی سقف ندارن ولی دوست دارم یه تارگتی برای خودم بذارم بدوعم تا بهش برسم

بهش که رسیدم از اون به بعد شل کنم و یکم زندگی کنم :((

الان ۹۵ درصد درامدمو میدم طلا 

پس انداز طلام خیلی کمه چون خانواده چیزی برام نذاشتن و بابتش احساس ترس و ناامیدی میکنم 

۲۳ سالمه میخوام ببینم تا ۲۵ سالگی خودمو کجا برسونم خوبه

حدودی خودم ۴۰ گرم دارم ولی خیلی فروختم اگه عقل الانم رو داشتم الان حداقل هزار گرم داشتم ،لطفا تو حوا ...

طلا خییییلی گرون شده

حتی ماهی یک گرم هم نمیتونم بخرم

خودمو بکشم ۶۰۰   ۷۰۰ سوت اونم حسابی خالی میشم‌...

خیلی سخته برقراری تعادل طوری که هم زندگی به ادم زهرمار نشه و هم پس انداز کنه

من سی سالمه از 22 سالگی رفتم سرکار تو 25 سالگی تقریبا نزدیک 22 گرم رو داشتم 

البته اون موقع که من 23 24 ساله بودم طلا گرمی 900 تومن و یه تومن بود

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

مگه میخوای خرج زن و زندگی بدی ؟!!!!عجب !!!!!مردای ۴۰ ساله هم خونه ندارن نهایت یه ماشین داشته باشن

با قسمت اول حرفتون موافقم

ولی قست دوم حرفتون مرد 40 ساله ای که هنوز نتونسته خونه تهیه کنه به نظرم یه بنزین بگیره بریزه رو خودش خودشو اتیش بزنه چون بی عرضه عالمه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A