1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احساس خوشبختی وقتی به دست میاد که مقایسه نکنیم و هر چیز که خدا بهمون داده یا انتخاب کردیم رو دوست داشته باشیم. مثلا مادر من اگه خوبه خوش اخلاقه یا نه بی حوصله است یا برای من زحمت داره یا نداره ، با مادر کس دیگه مقایسه نکنیم همینجوری با تمام کاستی و خوبیهایش عاشقش باشم نه فقط مادر ، همسر بچه ... هم همینطور. اونوقت احساس خوشبختی میکنیم. برای خونه ماشین و شغل و ... هم همینطور
بله خدارو شکر..چون بچه های سالم وخوبی دارم.شوهرم مردی است که به فکر اسایش زندگی وزن وبچه هست..خونه خوبی داریم سالمیم....وبزرگترینش اینکه خدا رو درزندگیم حس میکنم...اینا رو که میگمفکر نکنین هیچوقت هیچ مشکلی نداشتما.مشکل مال آدم زنده هست.دیگه. مثلا این ماه کلی بی پولی داشتیم.چندبار مریض شدم ودکترواسترس بیماری جدی ....ولی درهرصورت خدارو هزارمرتبه شکر
مشکل کم ندارم شاید خیلی ها نتونن با مشکل من دووم بیارن و ببرن
ولی شکر خدا همین که به خدا بیشتر از قبل اعتقاد دارم همین که با وجود تمام مشکلات شبا راحت میتونم بخوابم و میتونم آرامش خودم رو داشته باشم خدا رو شکر خوشبختم
ما را به جبر هم که شده سربهراه کن خیری ندیدهایم از این اختیارها