2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست
بیخیال بابا اینا همه بهانس ادم یکیو بخواد غرور اقن نمیفهمه مثلا خپدم از من مغرور تر ادم نیست ولی یکی ...

خب مسئله ی منم همینه،،، اینکه من بیشتر از اون دوسش دارم واسه همین دارم غرور رو میذارم کنار مثل همین کاری که تو کردی

خواستم واسه اخرین بار برم و تا دیر نشده تکلیفمونو مشخص کنم وقتی فاصله میگیرم همش ریلزای دلتنگی غمگین ...

از کجا می‌دونی بخاطر تو لایک می‌کنه شاید یکی دیگر و دوست داره بفکر اونه

پسرا اینطوری نیستن که فکر می‌کنی اونا اگه کسی رو دوست داشته باشن پیگیر ۲۴ ساعته ش میشن ،دایم تو دوروبرش میپلکن حتی میان ادرست پیدا میکنن که فقط یه لحظه ببیننت بجز این تو دوست داشتنش یه شکل من اونم شک خیلی بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم هستم ولی تو‌چرا اینجورییی😖😖😖😖😖😖😖😖😖

عجیبه واقعاااا

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

چجوری

غروری چیزی 🥴🥴🥴🥴

وقتی تو ی رابطه اذیتی چرا اصرار ب ادامه میدی 

برا خودت زمانت زندگیت ارزش قائل باش لطفا

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
پسر باید خیلیییییی بیشتر پیگیر و مسر رابطه باشه و گرنه به هیچ عنوان ادامه نباید داد اگه اهل پیج های ...

بله باید پیگیر باشه ولی نیست چیکار کنم 🤒

اگه دوسش نداشتم برام مهم نبود ولی هر چی میگذره با این فاصله سردی میفته

خب مسئله ی منم همینه،،، اینکه من بیشتر از اون دوسش دارم واسه همین دارم غرور رو میذارم کنار مثل همین ...

اره منم وقتی علاقم کمتر شد و ارزشش از غرورم اومد پایین تر دیگه هر کار کرد برنگشتم الان سه ماهه همش داره ریپست و اهنگ غمگین میذاره همش تو بیو و و چنلش دربارم مینویسه اما خب چون دیگه مثل قبل دوستش ندارم برنگشتم

موندن صلاح نیست.پایان تلخ بهتر است از تلخی بی پایان 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

از کجا می‌دونی بخاطر تو لایک می‌کنه شاید یکی دیگر و دوست داره بفکر اونهپسرا اینطوری نیستن که فکر می‌ ...

چون هر استوری که میذارم یا لایک میکنم در واکنش به استوری من و در جواب من میذاره

اره منم وقتی علاقم کمتر شد و ارزشش از غرورم اومد پایین تر دیگه هر کار کرد برنگشتم الان سه ماهه همش د ...

باز خوبه واسه تو تلاش کرد برت گرد،ونه واسه من که فعلا هیچکاری نکرده

چرا

ادعا فخرفروشی علامه دهر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر