2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست
اره منم وقتی علاقم کمتر شد و ارزشش از غرورم اومد پایین تر دیگه هر کار کرد برنگشتم الان سه ماهه همش د ...

مغرور بود؟ همیشه باید تو پیشقدم میشدی واسه آشتی، یا زنگ و پیام میدادی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغرور بود؟ همیشه باید تو پیشقدم میشدی واسه آشتی، یا زنگ و پیام میدادی؟

اره اونم مغرور بود خیلی و دفعه اول خودم پیام دادم چون مقصر خودم بودم دفعه دوم خودش پیش قدم شد اونم در حد فرستادن لینک یک گروه 

که بعد یکی از دوستام رفت پیشش تهمت زد بهم اینم باور کرد و خب چون قبلش بینمون یک بحثی پیش اومده بود پیش خودم بهش حق دادم باور کنه که اشتباه کردم بنظرم 

و رفتم پیام دادم اونم سرد رفتار کرد منم کات کردم دیگه الان سه ماه میگذره 

فکر میکنم اونم حس داره اما حسش کمتر از غرورشه

اره دقیقا حس دارن اما اونقدری نیست که بخاطرش غرور رو بشکنن 

میگم دیگه منم قبلا اصن غرورم برام مهم نبود اما الان که حسم کمتر شده غرورمو نمیشکنم براش

اره اونم مغرور بود خیلی و دفعه اول خودم پیام دادم چون مقصر خودم بودم دفعه دوم خودش پیش قدم شد اونم د ...

تو این سه ماه چند وقت بعد اومد واسه اشتی و چیا گفت؟ خیلی پیگیر شد؟

بله باید پیگیر باشه ولی نیست چیکار کنم 🤒اگه دوسش نداشتم برام مهم نبود ولی هر چی میگذره با این فاصله ...

اگر نیست یا مردونگیش پایینه

یا واقعیتش انقد که باید دوستت نداره

مردی که دوس داشته باشه زمین و زمانو بهم میدوزه و غرورشو میذاره کنار 

نه گفتم هرچقدر ریپست و اهنگ غمگین گذاشتو بیو و چنلش دربارم چیزی نوشتو گذاشت برنگشتم

خودمون با طرز رفتارمون با پیگیریامون اینا رو پرنسس کردیم که عادت کردن اینجوری با غرور باهامون رفتار کنن،

ولی به جز این مورد من حس میکنم این ادمه من از عشقو وابستگی که تهش آسیب ببینه هم میترسه واسه همین دوری میکنه از ریلزایی که لایک و ریپست کرده اینو فهمیدم

خودمون با طرز رفتارمون با پیگیریامون اینا رو پرنسس کردیم که عادت کردن اینجوری با غرور باهامون رفتار ...

اره بابا وگرنه پسر دیگه غرورش برا چیه تو رابطه🤣🤣

نمیدونم در این باره نظری ندارم ولی منمه فکر میکنم بخاطر غرورش بهم پیام نمیده