2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 236 پست
دقیقا خواهر منم همین شکلیه رفتارش!

پس فاصله بگیر 

کلا نه فقط در مورد خواهر و خواهر زادت

اساسا تو جامعه باید یه کم گارد داشته باشی و ازت حساب ببرن تا هر رفتاری دلشون خواست نکنن

خودتو اصلاح کن که مهربونی نابجا نداشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا از بدو تولد به عنوان نوه خیلی بهش محبت میکردین و همه چیز در اختیارش میذاشتین که تقریبا تو خانواده پدر بزرگ مادربزرگا این جریان طبیعیه و نهایت بچه لوس و بی ادب میشه و دیگه خوب و بدو تشخیص نمیده از نظر دکتر هلاکویی.این خیلی وحشتناکه بدترین ظلمیه که در حق نوه ها میشه 

کلا بچهای این رنج هم بی ادبن هم بیشعور ماهم دوتاشو دو خانواده داریم اصلا احترام بزرگتر حالیشون نیست. شمام دیکه نبرش بیرون هرموقع گفت رک بگو نه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
احتمالا از بدو تولد به عنوان نوه خیلی بهش محبت میکردین و همه چیز در اختیارش میذاشتین که تقریبا تو خا ...

مرحوم پدرم این‌جوری نبود که لوس کنه نوه اش رو

محبتش زیاد بود ولی کار بدی میکرد دعوای لفظی میکرد بچه رو البته نه اونقدر تند، بر اساس سنش

کوچولو بودن که کاری نداشت بهشون دعوا نمی‌کرد 

مشکل اصلی ایشون پدر مادرش هستن

دیگه نمی‌برمش بیزار شدم ازشخون به دل کرده همه رو! دلم سیاه نیست عصبانی ام از دستش

حق داری خواهر. بحث دل سیاهی نیست بحث تربیت بچه است هیچ کس تحمل بچه لوس بی ادب را نداره اتفاقا با همین جمله بچه است بچه است کار به بدترین جا کشیده میشه اتفاقا چون بچه است شخصیتش شکل نگرفته باید تربیت بشه والله ما هم بچه بودیم جرات نفس کشیدن نداشتیم. با خشونت فیزیکی مخالفم ولی این بچه باید رفتار درست زا یاد بگیره فردا میره تو جامعه توقع داره همه نازشو بکشن نمیشه گه .تربیت درست از خود بچه مهمتره فردا چه خوب رفتار کنه چه بد ببخشید یا میگن رحمت به پدر مادرش یا لعنت 

کلا بچهای این رنج هم بی ادبن هم بیشعور ماهم دوتاشو دو خانواده داریم اصلا احترام بزرگتر حالیشون نیست. ...

حتما

وای نسل اینا این شکلیه

بچه های ما چه اعجوبه هایی میشن دیگه😔😂

حتماوای نسل اینا این شکلیهبچه های ما چه اعجوبه هایی میشن دیگه😔😂

دیگه همسالان جامعه فضای مجازی باعثش هرچی خانواده هم تربیت کنه یه جای کار مشکل هست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خودم روانشناسی میخونم😔😔😔😂روانشناس روانی🤧😂😂😂نمیشه که همینطوری دستشو بگیرم ببرمش پیش مشاور

عزيزم حتمن شما علمش رو داري درسته ولي صددر صد نميتوني مثل روانشناسي كه مثلن ده سال با نوجوانها كار كرده تجربه داشته باشي 

لازم نيست اصلن اون رو ببري يكي دو جلسه خودت حتي انلاين يا تلفني مشاوره بگير بعد كم كم بزار اونم صحبت كنه تو خونه تصويري يا تلفني بهش كمك كن با دعوا و لجبازي بدتر ميشه بهتر نميشه

اصلن بگو بيا برا اينكه ارتباط بهتري با هم داشته باشيم بريم مشاوره اسلن مشكل من هست بيا بريم صحبت كنيم به من ياد بده چع جوري صحبت كنم با يك نوجوان مطمعن باش مشاوره اختلال رفتاريش رو ميفهمه و راهكار ميده

حق داری خواهر. بحث دل سیاهی نیست بحث تربیت بچه است هیچ کس تحمل بچه لوس بی ادب را نداره اتفاقا با همی ...

دقیقا! بچه اس که بچه اس، باید تو همون سنش به اندازه خودش ادب یاد بگیره

این چیزا رو تو بچگی یاد نگیری پس کی قراره یاد بگیری؟!

وقتی که 20-30 سالت شه که خودت باید یکی دیگه رو تربیت کنی خب😕😐