2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 4960 بازدید | 234 پست

درکت میکنم 

منم یه خواهرزاده ی 18ساله دارم که یه زمانی خیلی دوسش داشتم 

الان از چشمم افتاده 

بخاطر حرف کشی ها و دعوا انداختن هاش با یک کلاغ 40 کلاغ 

بارها میونه ی افراد خانواده رو بهم زده 

منم دگ محلش نمیدم اصن خیلی وقته بیرون نرفتم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم یه خواهرزاده ی 18ساله دارم که یه زمانی خیلی دوسش داشتم الان از چشمم افتاده بخاطر حرف ...

دقیقا خواهر زاده منم همین شکلیه

بچه اس و اینجوریه، بزرگ شه چه آدم بد ذات کثیفی میشه خدا به داد برسه

من خودم لوس نبودم حوصله بچه های لوس را ندارم بچه برادرم کوچیک بود اولی همین طو  بود اونقد لوس بارش آورده بود مادرش منم گفتم این خیلی لوس بار آمده چندبار جدی رفتارهای بدش را تذکر دادم رفته بود گفته بود عمه بده یعنی بچه باید تربیت خوب داشته باشه عین مادرش خاله زنک بود تا گفتم این فردا بزرگ میشه میره خونه شوهر اونجا کسی نازشو نمی‌کشه اینقد نازک نارنجی بارش نیار 

سن بلوغ هست و احتمالن بهش اموزش خوب ندادن و شايد به علت هاي ديگه مشكلات رفتاري داره اگه احساس مسوليت ...

خودم روانشناسی میخونم😔😔😔😂

روانشناس روانی🤧😂😂😂

نمیشه که همینطوری دستشو بگیرم ببرمش پیش مشاور

من خودم لوس نبودم حوصله بچه های لوس را ندارم بچه برادرم کوچیک بود اولی همین طو بود اونقد لوس بارش آ ...

این خدا به داد اونی برسه که میخواد شوهرش شه

یه اسکل به تمام معناست که هیچ کاری بلد نیست

دقیقا خواهر زاده منم همین شکلیهبچه اس و اینجوریه، بزرگ شه چه آدم بد ذات کثیفی میشه خدا به داد برسه

اینم از بچگی همین بود

دو بهم زن و دعوا راه انداز 

فعلا که 18سالگی رو هم گذرونده اما عاقل نشده

دگ نمیدونم بعدا هم امید هست اصلاح بشه یا ن

بنظرم تا زمانیکه مادرش بخاطر رفتارش ملامتش نکنه همینه 

متأسفانه خواهر من در همه ی موارد پشت دخترشه حتی وقتی بی اخلاقی میکنه 

درسته بی ادبه ولی کاش نبری بیرون تا بچه مردمو مجبور نشی نفرین کنی اون بچه ست تو چرا انقدر دلت سیاه شده خواهر من

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
درسته بی ادبه ولی کاش نبری بیرون تا بچه مردمو مجبور نشی نفرین کنی اون بچه ست تو چرا انقدر دلت سیاه ش ...

دیگه نمی‌برمش بیزار شدم ازش

خون به دل کرده همه رو! دلم سیاه نیست عصبانی ام از دستش