هرماینی_ مدیر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 عنوان به نظرتون چه رتبه کنکوری ممکنه واسه یکی با این شرایط | مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 79 پست پشت کنکوری با رتبه ۳۲۰۰نهاییش ۸۴۰۰ بوده با نمره های ۱۸ تا ۱۹.۵کنکورش ۱۰ هزار با درصدای زیست ۷۰ شیمی ۶۰ فیزیک ۵۰ ریاضی۳۰ ۲ هفتست دارم درس میخونمساعت مطالعه ۱۲ ۱۳ کاربری واگذار شد 1404/08/12 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghui عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1310 قطعا به همه ی اینا فکر کردم و بعد تصمیم به پشت گرفتن کردم شخصیت خودمو میشناسم یسوال کلا دندون نمیوردی اصلا با این رتبه؟ دولتی روزانه
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 چیزی به اسم هوش وجود ندارهشاید بعضیا گیراییشون بهتر باشهولی همه چی به تلاشه. بخاطر همون اکثر تیزهوشا ... به عنوان کسی که همکلاسی رتبه تک رقمی بودم میگم هوش عجیب غریبی دارن راجب خودم ادعا ندارم ولی خب دوستم که تک رقمی شد خیلی خیلی باهوش بود کاربری واگذار شد
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 یسوال کلا دندون نمیوردی اصلا با این رتبه؟ دولتی روزانه دندون آزاد و تعهدی هم نمیشه با این رتبه آخرین رتبه روزانه ۷۰۰ منطقه بوده زاهدان کاربری واگذار شد
ghui عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1310 به عنوان کسی که همکلاسی رتبه تک رقمی بودم میگم هوش عجیب غریبی دارن راجب خودم ادعا ندارم ولی خب دوستم ... پس هوش درکنار تلاشه
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 امیدوارم پشیمون نشی ممکنه یه سریا بشن ولی منی که ساعت مطالعم دوبرابر شده چرا؟ کاربری واگذار شد
ghui عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1310 دندون آزاد و تعهدی هم نمیشه با این رتبه آخرین رتبه روزانه ۷۰۰ منطقه بوده زاهدان یعنی زیر ۱۰۰۰؟ چقدر سخته
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 پس هوش درکنار تلاشه دقیقا اکثرا هم از پایه میخونیم دیگه پایه بسیار قوی هم خیلی تاثیر گذارم کاربری واگذار شد
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 یعنی زیر ۱۰۰۰؟ چقدر سخته زیر ۱۰۰۰ نه زیر ۷۰۰ تازه اونم میشه زاهدان کاربری واگذار شد
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3675 به عنوان کسی که همکلاسی رتبه تک رقمی بودم میگم هوش عجیب غریبی دارن راجب خودم ادعا ندارم ولی خب دوستم ... از کجا میدونی بهتر نمیخوند؟ درست تر تلاش نمیکرد؟ من خودم همه بهم میگفتن باهوشی ولی جایی ضربه خوردم که فهمیدم باید تلاشم و سخت کوشیمو چند برابر میکردم.
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 از کجا میدونی بهتر نمیخوند؟ درست تر تلاش نمیکرد؟ من خودم همه بهم میگفتن باهوشی ولی جایی ضربه خوردم ک ... کمپ میرفتیم مدرسمون کمپ داشت ساعت مطالعه عجیب غریبی نداشت بقیه هم مثل اون میخوندن یکی شد ۲۰۰ ایشون شد تک رقمی کاربری واگذار شد
نترکون_ناموسا عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2827 ممکنه یه سریا بشن ولی منی که ساعت مطالعم دوبرابر شده چرا؟ چون ساعت مطالعه رو خیلی افزایش دادی میگم وسط راه ذهنت خسته نشه چون خیلی ها با ساعت مطالعه زیاد شروع کردن نزدیک عید بریدن و کلا خراب کردن کنکورو در پی تحقق یک رویا...⚖
ghui عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1310 زیر ۱۰۰۰ نه زیر ۷۰۰ تازه اونم میشه زاهدان بنظرت کسی ک صفره طی ۱ سال میتونه همچین رتبه ای بیاره؟🫠🫠
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3675 کمپ میرفتیم مدرسمون کمپ داشت ساعت مطالعه عجیب غریبی نداشت بقیه هم مثل اون میخوندن یکی شد ۲۰۰ ایشون ش ... مطمئن باش بهتر میخونده، بهتر ازمون میزده، بهتر تحلیل میکردهمن میشناسم طرف ۱۲ ساعت میخوند رتبش از اونی که ۸ ساعت میخوند بدتر شد. بعد تهش به این نتیجه رسید که من فلان جا رو اشتباه رفتم. من کیفیت نداشتم و...
هرماینی_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 بنظرت کسی ک صفره طی ۱ سال میتونه همچین رتبه ای بیاره؟🫠🫠 بستگی به عملکردش یادگیریش داره ولی اگر مسیر درست بره بله کاربری واگذار شد
omidvaram_ عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 320 با رتبه ۳هزار پشت کنکور مونده؟احتمال اینکه وسط راه ذهنش خسته بشه و کنار بذاره زیاده چون سال قبلش هم ... دسته من با ۸۰۰پشت کنکور مونده