2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رتبه کنکوری ممکنه واسه یکی با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 79 پست

شیمی چجوری میخوندی منبعت چی بود ؟ 

تو هرروز چندتا درس میخوندی؟ مثلا یک فصل رو کامل میخوندی یا از هر درس یک بخش هایی رو میخوندی؟

تستارو مضربی میزدی

و در جواب سوالتم بنظرم راحت میتونی زیر 500 بیاری چون کنکورت عالی بوده باید رو نهاییت کار کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید

من دانشجو هستم و صفر مطلقم 

بنظرتون تا کنکور ۴۰۶ میتونم با فیلم آموزشی کار کردن دوباره منبع جامع اول و کار کردن منبع دوم برسم به رتبه زیر هزار ؟ اینکه تک پایه کار نمیکنم بهم آسیبی نمیزنه؟

و اینکه منطق مطالعت چیه دقیقا ؟ واسه دروس ریاضی فیزیک بعد از فهم اولیه همه سوالات کتاب تستا رو‌ هم میفهمی هم راه حلشو‌ حفظ میکنی درسته ؟

شیمی چجوری میخوندی منبعت چی بود ؟ تو هرروز چندتا درس میخوندی؟ مثلا یک فصل رو کامل میخوندی یا از هر د ...

تیتانیوم میزدم و‌ ازمون های مختلف 

روزی ۲ درس خیلی اشتباه بود امسال روزی ۴ درس میخونم 

هر ریز مبحثی که میخونم تستش هم میزدم

امیدوارم عزیزم مرسی 

کاربری واگذار شد