دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2858 عنوان یه حس شیمی قوی لطفا بیاد 300 بازدید | 39 پست خواهش میکنم فقط اگر حستون قویع جواب بدیناون شخصی ک تو کلاس دانشگاه ب همدیگه زل میزنیم آیا از من خوشش میاد؟و باهم میریم تو رابطه یانه نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم... 1404/08/12 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 6941 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
babypanda عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3437 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده امیر به من پیام میده یا فراموشش کنم کلا؟ او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2858 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده حدساتون واقعا درست در میاد؟ نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده عشقم شمارو یادمه شخصیت خودمو و همسرایندمو میگین؟@samera77 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 حدساتون واقعا درست در میاد؟ اره درسته من میشناسمش یبار گفت نمیشه نشد یبارم گفت نمیری مشهد واقعا نرفتم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 559 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده تورو خدا منم بگو آ که تو ذهنمه باهاش اشتی میکنم؟ چه زمانیکی ازدواج میکنم از موقعیت و اخلاق همسر ایندم میگیظاهر و شخصیت خودمم تونستی بگو
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2858 اره درسته من میشناسمش یبار گفت نمیشه نشد یبارم گفت نمیری مشهد واقعا نرفتم یاخدااا نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2858 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده اگر جوابتون درست در اومد تو همین تاپیک بهتون اطلاع میدم مرسی نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 بله تا یکماه دیگه بهت پیام میده داییم بین وکالت و قوه قضاییه که پنج شنبه و این ماه داره کدومو قبول میشه و من بین کانادا و استرالیا کجا مهاجرت میکنم و چطوره@samera77 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 559 تورو خدا منم بگو آ که تو ذهنمه باهاش اشتی میکنم؟ چه زمانیکی ازدواج میکنم از موقعیت و اخلاقش میگیظاه ... @samera77
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2858 نه هعی نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 6941 حدساتون واقعا درست در میاد؟ تا ۷۰درصد من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 تا ۷۰درصد میشه جواب منم بدین خوااااهش میکنم ازتون پرسیدم بالا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته