2777
2789
عنوان

سلام لطفا خانما بیایین بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 70 پست

عزیزم خیلی سخته انشالله خدا برات جبران کنه من درد از دست دادنو کشیدم ولی خدا را شکر کن مثل من نشدی من روز زایمان از دست دادمش .بازم خوبه تا دل نبستی رفت.ان شالله همین زودیا جاش بر میگرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته انشالله خدا برات جبران کنه من درد از دست دادنو کشیدم ولی خدا را شکر کن مثل من نشدی م ...

دلم می‌خواهد بمیرم ببین بمیرم بچم بود😭😭😭باهاش حرف میزدم ببخشید

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

عزیزم همسرت واقعا مردت نیستوقتی یه ماه از عروسی گذشته و درکت نکردهالان میفهمم چقدررر حالت بدهالان کی ...

بهش فقط گفتم خوشحال باش راحت شدی الان مغزم هندل نمیتونه کنه جریان اونو به داداشم زنگ زدم گفت میاد پیشم گفت یعنی با پرواز میاد در اسرع وقت

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

دلم می‌خواهد بمیرم ببین بمیرم بچم بود😭😭😭باهاش حرف میزدم ببخشید

دقیقا اون موقع که به هوش اومدم دکترم گفت بچه مرده همینو گفتم .گفتم چرا من زندم.چرا من نمردم.با تمام وجودم می فهمم چی میگی عزیزم ولی ما از خیلی چیزا خبر نداریم عزیزم.ان شالله که خدا بهترشا بهت میده.

بهش فقط گفتم خوشحال باش راحت شدی الان مغزم هندل نمیتونه کنه جریان اونو به داداشم زنگ زدم گفت میاد پی ...

خب خداروشکر

الان فقط یکی بیاد پیشت 

فعلا به هیچ چیز دیگه فکر نکن نمیشه یکم بخابی یه ارامبخشی چیزی نمیزنن؟

خب خداروشکرالان فقط یکی بیاد پیشت فعلا به هیچ چیز دیگه فکر نکن نمیشه یکم بخابی یه ارامبخشی چیزی نمیز ...

گیر دادن به همراهی ...میگن حساسه موضوعت منم گفتم خودم و خودمم ولم کنید دلم میخواهد بمیرم آرام بخش ایده خوبیه بعدشم بیدار نشم..

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

دقیقا اون موقع که به هوش اومدم دکترم گفت بچه مرده همینو گفتم .گفتم چرا من زندم.چرا من نمردم.با تمام ...

اره تنهام اینجا سرده البته من یخ کردم هیچکس نیست زنک زدم به داداشم باهاش گریه کردم گفت میام پیشت

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️