2777
2789
عنوان

نمیتونم یه کلمه باهاش حرف بزنم لعنت به من به این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 19 پست
یه اسباب بازی خیلی خوب که دوست داره براش بخر.بیخیال گوشی بشه.زیاد ببرش پارک خانه بازی

به خدا کاش میشد خونمونو ببینی، چیزی نیست که نداشته باشه. کل خونه اسباب بازیه یه موقع جایی بریم بخواد چیزی بخره به زور باید چیزی پیدا کنیم که نداشته باشه مهد کودک میره آلرژی داره بیرون زیاد نمیتونم ببرم تو این فصل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا کاش میشد خونمونو ببینی، چیزی نیست که نداشته باشه. کل خونه اسباب بازیه یه موقع جایی بریم بخواد ...

وقتی تو خونه با گوشیت کار میکنی خودتو بزن به بیحالی چشم درد و کمر درد ...بهش بگو همش به خاطر گوشی  

وضع رو خراب میکنی.یه چیز دیگه رو جایگزین کن برا بچت.یه چیز تو خونه که دلش نخواد بره اونجا با گوشی با ...

شما بگو چکار کنم به خدا هزار تا اسباب بازی داره میشینم بازی میکنم باهاش نقاشی میکشیم ولی اون براش هیجان داره در هر صورت براش جذابه

شما بگو چکار کنم به خدا هزار تا اسباب بازی داره میشینم بازی میکنم باهاش نقاشی میکشیم ولی اون براش هی ...

فوتبال با بچه های دیگه،پارک،کارتون با تلویزیون ،یا میتونی قانون بزاری که یک ساعت فلان کار رو بکنی ده دقیقه گوشی میدم دستت.یا هر جوروهر زمانی خودت صلاح میدونی