2777
2789

چهارسالو دوماهشه سوره توحیدو بلده چندتا شعر بلده عددارد تا بیست میشماره 

رنگهارو بلده انگلیسیاشونم میدونه 

انگلیسیه حیواناتو بلده و چندتا کلمه دیگه 

اشکال هندسیو کامل بلده 

نقاشی بازور من میکشه علاقه نداره اصلا به رنگ امیزی 

کتاب باشگاه مغز کودکانو گرفتم یه روزه حل کرد خیلی علاقه داره منم مشابهشو تو دفتر میکشم انجام میده خواستم نوشتن یاد بدم که دیدم اذیت میشه ولی درحد خط راست و یکو مینویسه اشکال هندسیو میکشه 

خیلی براش شعر خوندم یادبگیره ولی نمیخونه خودش انگار خوشش نمیاد 

دیگه چیا یاد بدم بهش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

ماشالله عزیزم خیلی باهوشه ولی توی نوشتن اصلا اجبارش نکن اونو هرجوری باشه تو مدرسه یاد میگیره 

انگلیسی برای این سن خیلی عالیه 

مهد کودک و ارتباط با بچه ها هم خیلی براش خوبه باعث میشه روابط اجتماعی درش شکل بگیره 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ماشالله بنظرم خوبه روی اخلاقش کار کن زیاد  با ادب باشه احترام بزار  بعدم ببر استعدا یابی ببین تو چی استعداد داره رو آن بیشتر کار کن از الان زمینه سازی کن 

براش ی تخته وایت برد بگیر بزرگ روش کار کن ک جذب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله عزیزم خیلی باهوشه ولی توی نوشتن اصلا اجبارش نکن اونو هرجوری باشه تو مدرسه یاد میگیره انگلیسی ...

با بچه ها خیلی درارتباطه تقریبا هفته ای پنج روز پارک میبرم یا با پسرعموهاش خیلی بازی کیکنه اتفاقا دوست داشتم مهد بزارم منتهی همسرم مخالفه

ماشالله بنظرم خوبه روی اخلاقش کار کن زیاد با ادب باشه احترام بزار بعدم ببر استعدا یابی ببین تو چی ...

رونخته چی یادش بدم؟استعدادیابی کجا انجام میدن؟

باورت نمیشه جقدر روتربیتش حساسم و سختگیر منتهی دورواطرافیان خیلی تاثیر میزارن

رونخته چی یادش بدم؟استعدادیابی کجا انجام میدن؟باورت نمیشه جقدر روتربیتش حساسم و سختگیر منتهی دورواطر ...

برش مشاور خوب بگو استعداد میخوای پید کنی

بعدشم ی چیزی حس میکنم ازت ک خیلی بیس از حد حساسی و ممکنه باعث بشه از لبه بوم بیوفته و زده بشه ازت هواست باشه ب اینم

با بچه ها خیلی درارتباطه تقریبا هفته ای پنج روز پارک میبرم یا با پسرعموهاش خیلی بازی کیکنه اتفاقا دو ...

خیلی خوبه پس 

بازم دور بچه ی شما شلوغه مهد نره هم چیزی نیس

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤