2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب منم میگم عشقش بهش علاقه نداشته وگرنه دو طرفه باشه جنگیدن برا هم زیباترین حس دنیاست

من کسایی میشناسم که عاشقانه همو میخواستن ها ولی بخاطر فکر مریض مادر پسره مجبور به جدایی شدن مادره دست به هرکاری زد دعا زد نفرین کرد بد دختره رو گفت در اخر پسره کاری کرد که از چشم دختره بیفته وکنار کشید برا ارامش دختره الان پسره ازدواج کرد ولی طلاق گرفت ومادره میگه که همش اه ونفرین دخترس 

من واقعا عاشقش بودم 

و هنوزم هستم ولی دیگه نمی خوامش حتی یه لحظه 

با وجود اینکه زنشم 

وقتی سر یه موضوع مسخره با مامانش و داداشش یه تیم شد و وایساد داداشش هر چی از دهنش دراومد بهم گفت و باعث شدم خودمو تو بغل شوهرم خیس کنم و هیچی نگفت تازه عربده‌کشید می‌فرستمش خونه باباش دیگه ....😏

در صورتی که جونمم واسش میدادم خودشم خوب میدونست 

چ دوران دوستی چ زناشویی ولی بسمه دیگ هر چی کشیدم 

عشق باید دوطرفه باشه حداقل اگه یکطرفس این شرایط نباشه . 

نقش بازی کردن با دوست داشتن و عاشقی کردن خیلی فرقشه💔

آدمی بودم که میگفتم نباشه رفتم زیر خاک ولی از وقتی بیرونم کرد و دیگه سراغم نیومده و رفت با یکی دیگه ریخت رو هم و منم با وکیلش تو دادگاه سر و کله میزنم چشمامو رو عشق بستم 🙂

کاش خونوادم دلیل موجهی داشتن یا اون پسر بد بود که اینقدر ناراحت نمیشدم‌..

مطمئن باش اونا چیزی رو میبینن ک تو نمیبینی

بعد از سالها ازشون تشکر میکنی

سریال بامداد خمار رو دانلود کن البته ۳ قسمتش اومده

یا کتابش رو بخون وقت کردی 

بدرد تو میخوره

هرکار میکردم به چشمش نمیومدم

ناکافی بودم

اونم دلش هنوز جای دیگه گیر بود

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

من کسایی میشناسم که عاشقانه همو میخواستن ها ولی بخاطر فکر مریض مادر پسره مجبور به جدایی شدن مادره دس ...

آره اینجوری هم‌ هستن ولی پسره اگه خیلی عاشق باشه بازم کاری به حانواده نداره ولی دعا گرفتن دیگه واقعا خیلی بده و کاریش نمیشه کرد و جدایی میندازه😥