چرا هر زنی یه چیزی میگه این بحثو میکشید وسط؟محض اطلاع سربازی دو ساله ولی پریود شدن یک خانم حدود ۴۰ س ...
هییی ن خب زن بودنم سخته ولی نباید فکر کنید مرد بودن آسونه شاید کسی بهتون بدی کرده که اینقد ناراحتین ولی خب همه مردا اینطور نیستنوفکر و خیال تورم و گرونی و مسولیت خانواده و اجاره خونه و شغل و پول و ... خب یه مرد واقعی شدید درگیره این فکراست
هییی ن خب زن بودنم سخته ولی نباید فکر کنید مرد بودن آسونه شاید کسی بهتون بدی کرده که اینقد ناراحتین ...
اقای محترم کسی به من بدی نکرده 😐
من از مردا کینه ای به دل ندارم و ارزوی پسر شدن هم ندارم از جنسیت خودم راضیم و این نباید فراموش بشه که هر دوجنسیت سختیای خودشونو دارن حتی تو بحث تجاوز هم به زن تجاوز میشه هم به مرد...پس این بحثا کلا از بیخ غلط و چرت و پرته و فقط باعث جنگ جنسیتی میشه.روی صحبتم با عنوان تاپیک استاتر هم بود.
والا برای شما اقایون نمیدونم برای ما خیلی خوبه مث سربازی میگن پایه بالایی ها یا اونایی ک تازه اومدن برای آمادگی همچین چیزی وقتی قدیمی یکم حرفات بیشتر قبول میکنن و حرفات قبول دارن.... و اینکه تازع واردی نظر میدی میگن تازه اومدی نمیشناسی الکی نگو فیکی این چیزا همین دقت کنی خیلی ها هم تو امضاشون نوشتن کاربر قدیمی هستم ک تعلیق شدم