2777
2789
چرا هر زنی یه چیزی میگه این بحثو میکشید وسط؟محض اطلاع سربازی دو ساله ولی پریود شدن یک خانم حدود ۴۰ س ...

هییی ن خب زن بودنم سخته ولی نباید فکر کنید مرد بودن آسونه شاید کسی بهتون بدی کرده که اینقد ناراحتین ولی خب همه مردا اینطور نیستنوفکر و خیال تورم و گرونی و مسولیت خانواده و اجاره خونه و شغل و پول و ... خب یه مرد واقعی شدید درگیره این فکراست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییی ن خب زن بودنم سخته ولی نباید فکر کنید مرد بودن آسونه شاید کسی بهتون بدی کرده که اینقد ناراحتین ...

اقای محترم کسی به من بدی نکرده 😐

من از مردا کینه ای به دل ندارم و ارزوی پسر شدن هم ندارم از جنسیت خودم راضیم و این نباید فراموش بشه که هر دو‌جنسیت سختیای خودشونو دارن حتی تو بحث تجاوز هم به زن تجاوز میشه هم به مرد...پس این بحثا کلا از بیخ غلط و چرت و پرته و فقط باعث جنگ جنسیتی میشه.روی صحبتم با عنوان تاپیک استاتر هم بود.

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

خب چ مزیتی داره کاربر قدیمی بودن

والا برای شما اقایون نمیدونم برای ما خیلی خوبه مث سربازی میگن پایه بالایی ها یا اونایی ک تازه اومدن برای آمادگی همچین چیزی وقتی قدیمی یکم حرفات بیشتر قبول میکنن و حرفات قبول دارن.... و اینکه تازع واردی نظر میدی میگن تازه اومدی نمیشناسی الکی نگو فیکی این چیزا همین دقت کنی خیلی ها هم تو امضاشون نوشتن کاربر قدیمی هستم ک تعلیق شدم

عشقممممم فقط امین ❤️

اقای محترم کسی به من بدی نکرده 😐من از مردا کینه ای به دل ندارم و ارزوی پسر شدن هم ندارم از جنسیت خو ...

درسته  من کلا تو حرفام از اول بخونید میفهمید حرف غیر منطقی نزدم عصبانیت خوب نیست یکم مهربونتر  . امیدوارم موفق باشید. 

والا برای شما اقایون نمیدونم برای ما خیلی خوبه مث سربازی میگن پایه بالایی ها یا اونایی ک تازه اومدن ...

حالا اون برا شما خانما خوبه برا من مهم نیست ک جوش اینچیزا رو بزنم !

خخخ منم یکی مال سه چهار سال پیش دارم تعلیقه هر چی میرم میگم بهم پس بدین نمیدن خدای ی ابهت دیگ داری ب ...

مم یکی دارم  با شماره خودم از سال۹۷یا۹۸داخلش بودم اونم تعلیق شد نمیدونم ب چ دلیل ولی بعدش رفتم این شماره پنج شیش اکانت دیگه م دارم 😂