2777
2789
پسر بودی ک دو سال سربازی و بعدشم تا آخر عمر کار و مسولیت

شما اون دو سال سربازی رو نداشتید دیگه چی رو بهونه میکردین؟؟؟ کاش حداقللل ایم سربازی باعث میشد یکم مرد شین نه یه مشت جوجه پرنسس

بعدشم مگه خانما کار نمیکنن؟؟؟ مگه مسئولیت ندارن؟؟

یه چند سال کار میکنین بعدم بازنشست میشین و همش سر این غر میزنید 

خانما چی بگن که هم کار بیرون میکنن هم زایمان هم بچه داری و تربیت بچه هم باید به خودشون برسن هم کار خونه کنن که هزار نوع کار خونه داریم و...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بودی ک دو سال سربازی و بعدشم تا آخر عمر کار و مسولیت

چرا هر زنی یه چیزی میگه این بحثو میکشید وسط؟

محض اطلاع سربازی دو ساله ولی پریود شدن یک خانم حدود ۴۰ سال هرچند این دوتا ربطی به همدیگه ندارن ولی نمیدونم اقایون چه اصراری دارن این دوسال رو تو هر بحثی عنوان کنن.

مسئولیت و کار هم که خیلی از خانما الان پا به پای اقایون کار میکنن و شاغل هستن تازه اگه خانه داری و زایمان و مسئولیت نگهداری ۲۴ ساعته از فرزند هم بهش اضافه کنیم.

قانع شدی یا بیشتر ادامه بدم؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من نخوندم پستاتو کلا گفتم بهت ..... جونتو بردار فرار😂

آهااا ن بابا تهش  مسدود میشی دیگه باز با ی خط دیگه میام . واقعا حرف خاصی نزدم ولی زنا از بیکاری اینقد گیررررر دادن ک نگو انگار جامعه ک ب این اوضاع افتاده مقصرش منم😂😂

شما اون دو سال سربازی رو نداشتید دیگه چی رو بهونه میکردین؟؟؟ کاش حداقللل ایم سربازی باعث میشد یکم مر ...

هعییی  شما چرا یکی ک بهتون اینجور رفتار کرده رو ب همه نسلت میدین شاید یکی از پسرا اینجوری نبود...

تنها چیز مثبتی ک برا من داره اینه یه هفته نماز نمیخونیالبته مثبت نیست ولی یه رست محسوب میشه😁🤣

😐نه بابا چیزای مثبت خیلیییییییی زیادی داره دقیق نگاه کن مثلا،وقتی مرد میره خواستگاری زن یعنی اینکه زن به نوعی میشه عزت نفس بیشتری داره که رسم اینه مرد بره تازه این یع جزء کوچیکشه