2777
2789
عنوان

مسئله بد لباسی شوهرم داره تبدیل به یه بحران میشه تو زندگیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 122 پست
به خدا خسته شدم بسکه گفتماون کاربری که منو متهم میکنه که من حاظر نیستم پول یه ماهمو خرج شوهرم کنه نم ...

نه دیگه وقتی قدر نمیدونه ، تو چرا بخری...

حرص نخور ، یه مدت بهش غر بزن ببین جواب میده

هرچند چشمم آب نمیخوره 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه با ۵ تومن چی بخره ؟؟؟🤕🤕🤕اسی خودش چی ؟ اونم خرج دارهیه دورس معمولی که همچین جون دارم نیستشده ۲ ...

شما و اسی متوجه نشدی من‌چی میگم.

من گفتم بره دورس و کاپشن بخره؟! اصن میخونین درست کامنتارو؟!😐 نه 

من گفتم در حد یه تیشرت و شلوارک که تو خونه درست بگرده و حتی اینم گفتم که لازم نیس هر ماه براش خرج کنه 

و خودش شوهرش  باید دورس و اینا بگیرع

از کاربرای باشعور و مهربون ممنونم بابت همفکری😘

یعنی ما بیشعوریم اره؟!😐😐😐

حیف وقتمون که برا تو گذاشتیم .

با این زبونت حقته پس شوهرت اینجوری باهات رفتار کنه

اگه انقدر که به ماها پریدی به اون شوهر یه لا قبات میپریدی وضعت این نبود

من باورک نمیشه جز لب مرز با ۱۴۰۰ بشه کفش مارک خرید

حالا شما برااین شوهر که لباسکهنه میپوشه مارک نخر 

جنس ایرانی بخر با پنح تومنت 

من برا شوهرم کفش جتس خپب گرفتم نهصد یه تومن 

پیراهن مارک پولو ۷٠٠ 

خودم همیشه براس میگیرم ماعی یه دونه مثلا با یارانه قرار نیست همه چیو باهم بگیزین 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خب بگوکدوم شهری من اصفهانم بیا ببرمت با۵ تومن کلی خریدکن

اصفهان نیستم عزیزم اگه پیج خوب و قیمت مناسب تو اصفهان میشناسی که خودت خرید کردی برام بفرست. اینجا که واقعاااااا گرونه همه چیز

حالا شما برااین شوهر که لباسکهنه میپوشه مارک نخر جنس ایرانی بخر با پنح تومنت من برا شوهرم کفش جتس خپ ...

من اصلا حرفی از مارک خریدن زدم!؟ همین سادشو بخره مارک پیشکش 

منم تو چندتا کامت توضیح دادم وقتی براش میخرم بهم غر میزنه و مشکل اصلیم بیخیالیشه

الان شما برا شوهرت نخری با لباس کهنه و داغون بیرون میره؟‌

من اصلا حرفی از مارک خریدن زدم!؟ همین سادشو بخره مارک پیشکش منم تو چندتا کامت توضیح دادم وقتی براش م ...

ولش کنی اره 

مدام باید بهش بگی و وقتی کهنه ها تو خونه نباشه مجبوره نو بپوشه بخره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اصفهان نیستم عزیزم اگه پیج خوب و قیمت مناسب تو اصفهان میشناسی که خودت خرید کردی برام بفرست. اینجا که ...

ببین جاها که خرید کردم حضوری رفتم پیج ندارم ازشون وبی اگر پیداکنم برات میفرستم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

شوهر منم اینطوری بود چندبار باهش بیرون رفتم ومن خیلی خیلی خوش لباسم یه چی تو مایه های مدلای اروپایی باور کن بی اغراق گفتم 

بعد دید که خیلی پیشم کم میاره حالا دیگه مدام درحال خرید لباسه.

به نظرم حس حسادتشو وتحریک کن 😈😈

یک روز باهاش برو سر کمد. یک پلاستیک زباله هم ببر بگو واای این لباسا دیگه در شان تو نیست. یکی یکی دربیار بخند و بنداز تو پلاستیک. بگو اینارو الان گدا هم از در خونه نمیبره. خجالت بکش.

بعد ک ریختی بیرون. ببرش بازار و چند دست بخرین باهم