2777
2789
عنوان

مسئله بد لباسی شوهرم داره تبدیل به یه بحران میشه تو زندگیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا زندگی میکنید با پنج تومن میشه برای دو نفر خرید کرد؟؟؟الان یه دورس ساده مردونه دو و پونصده فقط

شما نگرفتی من چی گفتم

من‌ گفتم یا یکماهو برا اون خرج کن برو درست بخون

منظورم یه تیشرت و یه شلوار تو خونه اییه 

شوهر منم همینه یکم بدتر کت و شلوار و کفش ۸ سال پیششون همه جا میپوشه، هیچی نمیخره اگه ام بخره بی‌خبر ...

وااای دقیقا اگر هم بخره آشغال میخره

من خیلی سرد شدم ازش 

شما چطوری تحمل میکنی؟

بچه ها چرا به من میگید من بخرم براش؟؟؟؟؟ مگه یه تیکه دو تیکه سمیگم هییییییچی نمیخرهمن تاکی پول لباسا ...

خودش نمیخره و براش مهم نیست،شما ک برات مهمه بخر شما ب فکر باش

تا کی میخوای حرص بخوری؟

والا شوهر من خرید دوست نداره،همه لباساش من میخرم،فقط برا کفشش مجبوره خودش بیاد

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
وااااا مگه پنج پوله تو این دوره زمونهشهریه باشگاه و کرم مرطوب کننده و وسیله بهداشتی و اسنپ و قبض موی ...

نه پولی نیس کمم‌ میاری تازه

حداقل یه تیشرت تو خونه ای بخر وگرنه شما وظیفه نداری هر ماه خرجش کنی توی نظراتمم همین حرفمو تاکید کردم

وااای دقیقا اگر هم بخره آشغال میخرهمن خیلی سرد شدم ازش شما چطوری تحمل میکنی؟

والا منم ازش خسته شدم خیلی سرد شدم اصلا دلم نمیخواد باهاش جایی برم ،میدونی چی خیلی آزارم میده هم داره و نمیخره هم قبول نداره حرفمو

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
میخوای توخونشون دعوا به پا کنی ها😂😂😂اگه قیچی کنه‌ که شوهره آبروشو میبره 😁😁😁

یواشکی که نه...خیلی دوستانه وزمان مناسب که اخلاقش خوبه بگه این دیگه خیلی رنگ‌ورو رفته شده بده قیچی کنم..دستمال گرد گیری نداریم...یا بگه این خیلی زود بو عرق میگیره کهنه هم شده اصلا جنسش خوب نیست..به مناسبتهای مختلف هم با پول شوهرش لباس بگیره..البته استارتر میگه کت شلوار دو سال قبل توعروسیا میپوشه..احساس کردم شاید خودش خیلی حساسه. دوسال برای کت شلواری که زیاد نمیپوشه زیاد نیست

پارسا پسرمامان😍
شاید مرد شما اینطوریه همه اینطور نیستن.فقط ب فکر زنو بچن برا خودشون نمیخرن متاسفانه لعنت ب گرونی و ب ...

عزیزم ماهم گونی نمیپوشیم که😕

خودم بهترین هارو برا خودم میخرم

شوهر منم فکر زن و بچش هست

ندیده نشناخته نظر میدی زشته😏

ما پس اندازهامونو کردیم شما حرص نخور❤️

خودش نمیخره و براش مهم نیست،شما ک برات مهمه بخر شما ب فکر باشتا کی میخوای حرص بخوری؟والا شوهر من خری ...

یعنی شوهر شمام برای لباس مقاومت میکنه؟

بعد هزینه شو چجوری ازش میگیری؟ من حقیقتا اونقدری پول تو دستم نیست اونم نو نوار کنم نهایت بتونم یه جفت کفش براش بخرم

خودشم از اون مدلا نیست که پولش و بهم بده بگه برام بخر 

خودمم بخرم کلی غر میزنه به خاطر همینه تا حالا خودم براش نخریدم

واقعا اذیتم از این قضیه

یه چیزی هم که خیلی آزارم داده اینه که مرتب و تر تمیز بودن منو مسخره میکنه تو بحثا و دعواها

به من ماهی پنج میده که فقط هزینه های خود و کفاف میدهمشکلی مالی نداریم اما پولدارم نیستیم وضعمون معمو ...

همه لباس های کهنه‌ش رو بریز دور خودش مجبور میشه بره بخره

یواشکی که نه...خیلی دوستانه وزمان مناسب که اخلاقش خوبه بگه این دیگه خیلی رنگ‌ورو رفته شده بده قیچی ک ...

آره دیگه استارتر هم دست به کار بشه

لباس کهنه هارو جمع و جور کنه ❤️❤️

حالا من کفش و لباسایی که شوهرم نمیخواد رو

جدا میکنم میده به کسیکه میشناسه نیاز داره

قیچی نمیکنم چون کهنه و خراب نیستن .