2777
2789
زیر نظر دکتر باش حاملگی خارج از رحم مطمعنی نیست؟درد داری الان یا نه مثل من عین خیالت نیست ؟

نه درد ندارم اصلا فقط گاهی وقتا حس پریودی دارم یکم لکه قهوه ای داشتم هفته قبل قطع شد باز امروز دارم خیییلی کم

شما هم با لتروزول و‌امپول باردار شده بودین؟

نه برا من ناخواسته بود 

پریود نمیشدم همینجوری شانسی پاشدم بی بی چک زدم دیدم مثبته

البته اینم بگم بی بی چکام هاله های خیلی کمرنگ مینداخت

اصلا واضح نبودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد ندارم اصلا فقط گاهی وقتا حس پریودی دارم یکم لکه قهوه ای داشتم هفته قبل قطع شد باز امروز دارم ...

احتمالا همون مثل من میخوایی سقط کنی 

چون حاملگی خارج از رحم درد شدید داره 

برا من خیلی راحت سقط شد 

میترسیدم کارم به بیمارستانو اینجور چیزا بکشع 

نه برا من ناخواسته بود پریود نمیشدم همینجوری شانسی پاشدم بی بی چک زدم دیدم مثبتهالبته اینم بگم بی بی ...

من با دارو باردارشدم که متاسفانه فکر کنم پوچه تستامم پرنگ میشه اما رشد بتام خیلی کمه و‌لکه بینی دارم دیگه امیدی بهش ندارم دکتر گفت تا چند روز دیکه خودش میوفته

خداکنه برای منم راحت سقط بشه دردسر نکشم

ایشالا که نمیکشی راحت سقط میشه میره 

چون بتات مثل من خیلی پایینه

جنینی نیست فعلا که بخواد اذیت کنه 

تهش اندازه نخوده

خودش میاد میوفته

منم نمیدونم فکز میکنم پوچ بوده باشه

ایشالا خدا یه نی نی سالم به وقتش بهت میده 

نگران نباش استرسم نداشتع باش

استرس برات الان خوب نیست ریلکس باش هر چی خدا بخواد همون میشه