اره . منممثلا یه فیلم جدید بود همین لی مین هو بازی کرده بود فقط بخاطر اون تا ۶ قسمت دیدمش اما اصلاا ...
دقیقا منم لی مینهو رو خیلی دوست دارم ولی این سریالش رو نتونستم تحمل کردم من حتی سلطنت ابدی رو با اینکه هم لی مینهو هم دختره رو خیلی دوست دارم ولی اصلا نتونستم تحملش کنم
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
ممنونم 💐یکم راجب وقتی زندگی بهت نارنگی میده میگین؟
خیلی خیلی قشنگه، جدیدترین سریال ایو هست و به هیچ وجه ریتم فیلم کند نمیشه، حتما حتما ببین. حیفه برات تعریف کنم اسپویل میشه ولی بی نظیره، داستان زندگی ایو از بچگی تا پیریش رو نشون میده.
دقیقا منم لی مینهو رو خیلی دوست دارم ولی این سریالش رو نتونستم تحمل کردم من حتی سلطنت ابدی رو با این ...
ااوهوم. بنظر من بعضی وقتا از بازیگرای خوب استفاده میکنن تا فیلم دیده شه. مثلا فیلنامه ضعیفه ولی با یه بازیگر خوب میخوان این چیز حس نشه. مثل یکی از همین سریالای خودمون ک نمیدونم دیدی یا نه گناه فرشته . به شدت فیلنامه ضعیف و مزخرف، همه بخاطر حضور شهاب حسینی دیدن و ۹۹ درصد افراد راضی نبودن از فیلم.
خلاصه یه قسمتی دارن برای خانومای بیوه است بعد یه پسره میاد فرار کنه دقیق یادم نیست به عنوان بیوه میره پیش اینا خیلی بانمک بود بازیگراشونم خیلی خوب بودن