2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای‌ همشو‌ دیدم منننن‌ عالین😍

😭🌝شاهکارنننن

😭🤍ویچینزووو هم خیلی قشنگه

🫠✨

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

هر ژانری باشه مهم نیست فقط قشنگ باشه 😂👌🏻

دونده دوست داشتنی

زیبای حقیقی

ملکه اشک ها

شیطان من

دبلیو

ویرانگر در خدمتگذاری شما حاضر است

پینوکیو

ازدواج ممنوع

سقوط بر روی تو

عروس خدای اب هابک

مشکلی نیست که تو خوب نباشی

هیلر

هتل دلونا

نوش جان عالیجناب و... 

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

ب نظر من ک اره😂ببین اکثر فیلما‌ همینن‌ دو قسمت اول شاید مُبهمه‌ و ادمو‌ جذب نمیکنه. بعدش خوب میشه

خیلی وقته به این نتیجه رسیدم اگر پنج قسمت یک فیلمو دیدم و جذب نشدم دیگه عمرا خوشم بیاد 😂

پس فعلا ادامه میدم 

وای ارههه منم وینچنزو رو دوست داشتممم

😭🌝خیلیی قشنگ بود

حقیقتن سریالی عین اون دیگه ندیدم

دونده دوست داشتنیزیبای حقیقیملکه اشک هاشیطان مندبلیوویرانگر در خدمتگذاری شما حاضر استپینوکیوازدواج م ...

ممنونم 😍

زیبای حقیقی رو دیدم 

چقدر باهاش خندیدم 😂

آقای ملکه ام خوب بود 

ممنونم 😍زیبای حقیقی رو دیدم چقدر باهاش خندیدم 😂آقای ملکه ام خوب بود

اگه تو ژانر اقای ملکه میخوای

نوش جان عالیجناب عینشه 

خیلی وقته به این نتیجه رسیدم اگر پنج قسمت یک فیلمو دیدم و جذب نشدم دیگه عمرا خوشم بیاد 😂پس فعلا ادا ...

اره . منم

مثلا یه فیلم جدید بود همین لی مین هو بازی کرده بود فقط بخاطر اون تا ۶ قسمت دیدمش‌ اما اصلاااااا‌ دوس نداشتم دیگه ولش کردم‌

اسمش‌ یادم نیس ولی مربوط ب فضا بود.

اره . منممثلا یه فیلم جدید بود همین لی مین هو بازی کرده بود فقط بخاطر اون تا ۶ قسمت دیدمش‌ اما اصلاا ...

منم فیلم سلطنت ابدی رو به خاطر بازی لی مین هو دیدم

تنها جذابیت فیلم برام لباس های خوشگل لی مین هو بود فیلمش به دلم ننشست