2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر از مرد ها بچه ننه که 24 ساعت باید پیش مامانشون باشن ووو

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 91 پست
منم به این فک کنم که بابام تو همچین سایتی باشه عوقم میگیره😶😑

خوبه

ولی اینجا ی سایت عمومی هس آبجی 

اگر علما ورود آقایون به این سایت رو حرام اعلام کردن تا جمع کنم برم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

این چی بود دیگه ؟با ۱۷ سال سن یعنی؟

بله

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا تو مرحله فحش خوریه 😂

بزار فحش بدن مگه من بهشون بی احترامی کردم؟ دارن تربیت موفق پدر و مادرشون رو بهم نمایش میدن

و شما بله خیانت کارید کسی که متاهل باشه چرا باید بین این همه خانوم باشع؟

اول اینکه اینجا ی جای عمومی هس وگرنه توی مترو هم زن وجود دارع

دوم همسر من اینجا عضو هس و میدونه من عضوم

سوم من ذات دارن بی ذات نیستم که خیانت کنم

خب پس معلوم شد شما با توجه ب شرایط زندگی خودتون این حرفارو زدید این حرفایی ک زدید برا همه صدق نمیکنه

من نگفتم مادرم رو ول کردم 

به همون اندازه که اون بهم خوبی کرده منم میکنم

اهان پس زخم خورده ای ک اینجوری میگیمادر خوب ی جور دیگ اگ بود هیچوقت دربارش این مولی نمیگفتی جایگاهش ...

زخم خورده نیستم ولی زندگیم رو تا مرز نابودی برد

اگر بهترین هم بود باز همین کار رو میکردم چون الان ی اولویت داخلش زندگیم دارم که هزار مرتبه از اون مهم تره و بهتر

خیلی رو مخمه این حرفا جدیدا هم جنسای خودشون رو خراب میکنن نمیدونن حاجی مث عقاب اون بالا وایساده😆😏

اگه ازشون دفاع میکردم باز این حرف رو میزدی؟

از اینکه از همچین ادم هایی بدم میاد یعنی کار بدی کردم؟

بچه ننه از. چ نظر؟ این خیلی مهمه... این خودشم با 17 سال سن هنوز بچه اس.

از نظر رفتار و شخصیت

شاید از نظر سنی هنوز به سن قانونی نرسیده باشم ولی مطمئنم از خیلی مرد های توی جامعه بهترم این رو خودم نمیگم اطرافیانم میگن

اگه ازشون دفاع میکردم باز این حرف رو میزدی؟از اینکه از همچین ادم هایی بدم میاد یعنی کار بدی کردم؟

کسی نگفت از همجنسات دفاع کنی، همین ک بدونی باید چطور درموردشون صحبت کنی کافیه. 

استندبایِ حاجی🙌🏼