2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 364 پست
اخه دوبار پیام داده و اسم شوهرمو هم تو پیاما گفته

پس فامیله .. عزیزم قوی باش به هیچ عنوان به خودکشی فکر نکن طلاق سختتر از مردن نیس .. اگه خدای نکرده بفرض روزی جدا شدی اولین آشنایی که بهت پیام داد و اظهار علاقه کرد احتمالا همون یارو باشه...

ان شالله که همسرت حالش خوب شه و سرعقل بیاد کار به اونجا نکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فامیلمون با خواهرشوهرش دعواش شد با خط ناشناس به شوهرش پیام میداد میگفت زنت سرکار نمیره میاد پیش من من دوست پسرشم البته شوهرش شک نکرد احتمال داد اونه دهن طرفو صاف کرد 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

چجوری؟

استغفار عادی استغفروالله ربی و اتوب الیه رو زیاد بگو بزن گوگل تلفظ صحیحش یاد بگیری

چله زیارت عاشورا شهید صفری هم عالی هست 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دقیقا مثلا پیام میاد خوبی؟ نمی خوای بهم یه سربزنی کلا ادم به خودش شک می کنه!

واقعاااا 

‌منم برگام ریخته بود 

فک‌کنم شب ساعت 3 پیام میاد بیداری😂💔

کجایی آرزوی محال...

خیلی شرایط بدی دارم اون روز که گوشیمو برد پلیس فتا اونجا بهش گفته بودن برو طلاقش بده هر چقدرم گف خبر ...

به شوهرت بایس میگفتی قرار بذار ببینین اصلا کیهه 

امکان نداره پلیس این بگههه مگه همچین چیزی میشه پلیس بگه زنت طلاق بده وااا اینا حرفا شوهرتن

بهش بگو هرکی هس میخاد ما جداشیم میخاهی طرفو خوشحال کنی غیرتت کجا رفته بخاطر ی پیام یعنی انقدر بهم ا ...

سلام اینا فایده نداره خود خانم ها وقتی یک موضوعی باشه آیا مردشون بگه حسودن ، میخوان زندگیمونو خراب کنن، خانم تپ به خاطر یک پیام بهم اعتماد نداری یعنی؟؟؟  آیا این جملات میتونه شمارو آروم کنه که شوهرتون سالمه؟؟

این خانم باید فحش و نفرین رو به خانواده اون مزاحم بکشه...

تا طرف حساب کار دستش بیاد، کسی که چشم زندگی این خانواده رو نداده و مریضه ....

طرف دیگه پیام نمیده که همون چهار ماه پیش پیام داد شوهرم گف زود بهش ویس بده که وایسا شوهرم بره بیرون ...

به نظرم پدر مادرت بایس باهاش برخورد میکردند و طرف تورو میگرفتن که ما به دخترمون مطمینیم وو