2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر لطفا بیاید نظر بدید کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 89 پست

سر حرفت باش محلشون نده .

قشنگ برو خرید هر سری میری خونشون لباس جدید و نو بخر حرف زد نگه دار پیش داماد حرف رو پیش بکش بگو مادرجون بمن میگه زیاد خرید نکن ماشاله اینجوری شما هم خرید نری صاحب همه چی میشی.

شوهرتم محل نده کار خودت رو بکن

منم خانواده همسرم هیچ حمایت مالی ندارن سر عقد هیچی ندادن تو تالار جشن هم باز هیچی ندادن   همه چی یلدایی عیدی نامزدی عقد هر چی که بوده خودمو همسرم دو تایی رفتیم خرید و...ولی خب دخالتی هم ندارن چون من همسرم خیلی پشتم هست تو روشون هم گفتم خانواده که حمایت مالی نداره نباید هم دخالت کنه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اون رمان افتادم برای عروس رسم نداشتن

بعد برای دختر خودشون خواستار بهترین ها بودن

عروس هم تو جلسه نامزدی به خانواده داماد گفت خدا رو شکر اینا رسم هیچی ندارن

تا اونا بفهمن و چیزی برای خواهرشوهر نیارن

منم خانواده همسرم هیچ حمایت مالی ندارن سر عقد هیچی ندادن تو تالار جشن هم باز هیچی ندادن همه چی یلد ...

خوب حرفی زدی بهشون،میدونی شوهر من خیلی دل نازکه الان مامانش زنگ زده چندتا اشک تمساح ریخته دیگه میگه من مقصرم

سر حرفت باش محلشون نده .قشنگ برو خرید هر سری میری خونشون لباس جدید و نو بخر حرف زد نگه دار پیش داماد ...

کوتاه نمیام یکبارم شده میخوام وایسم جلوشون هرچی تا الان تازوندن بسه

والا تو باید از ختنواده خودت طلب کار باشیچه طور همینطوری ردت کردنخودتم میگی برای دختر خودشون هر کاری ...

من یک ماه بعد عقد پدرم فوت شد،خانواده به حدی داغون شده بودن اینا هم سواستفاده کردن،مامانمم کلا بی زبون و ساکته

من از خودمو همسرم دفاع کردم گفتم چرا بین داماد و عروس فرق میذارید،بخدا بارها شده رفتیم خونشون علنا د ...

ببین اسی شاید باورت نشه ولی من دقیییییقا شرایط تورو دارم

دیگ کتری به فرق گذاشتناشون ندارم 

هر کار کنن برام تلافی میکنم خوبی کنن خوبی میکنم بدی کنن بدی میبینن

بیشترم دایورتشون کردم