2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عقب افتادم

منم ۲۸ سالمه ولی تا ببینی قسمت کی باشه 

بعضی ۱۷ ازدواج می‌کنن بعضی ها سی به بعد 

ولی به نظرم اگه ازدواج درست باشه زودتر باشه بهتره آدم به آرامش میرسه البته نه با هرکسی آخرش بکمم شانسه

تشویق به گناه نکردم ادم برا ازدواج باید طرف رو بشناسه یا نه اگه یهو ازدواج کنی بدون اینکه بشناسی بعد ...

مگه غیر از اینه؟ مگه کسی میگه نشناسه؟

ولی دیگه میدونی اسمش رل زدن نیس،دوستی نیس

اسمش خواستگاریه،حرف زدن تا شناخت و تحقیق و مشاور 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
تشویق به گناه نکردم ادم برا ازدواج باید طرف رو بشناسه یا نه اگه یهو ازدواج کنی بدون اینکه بشناسی بعد ...

ول کن توضیح اضافه نده بعضیا نمیدونن الان زمونه ای نیست ک کسی سنتی ازدواج کنه 

الان برای ازدواج هم باید آشنایی قبلی داشت 

والا ما سنمون از سی گذشته انقد فکر ازدواج نیستیم ک شما هستی... البته اقتضای سنتونه. خیلیا ازدواج کردن و همسر مناسبی ندارن... ازدواج خوب مهمه نه کلا ازدواج... غصه نخور هرچی خدا بخواد همون میشه

انشاالله که بزودی یک بخت خوب قسمتتون بشه

برای تصریح امر ازدواج چله های قرانی انجام بدین هم باعث زودتر ازدواج کردن میشه هم ازدواج موفق 

🌺ای اهل ایمـان از صـبر و نمـاز بـرای حـل مشکلات خود و پـاک مانـدن از آلــودگی ها و رسـیدن به رحـمت حـق کـمـک بخـواهید زیرا خـدا با صابران اسـت🌺