همش بد بیاری ن خونه داریم ن ماشین دخترم مریضه قبلا همچی خوب بو دوساله مدام بد شانسم نمیتونم هزینه ازمایش دخترمو بدم خدایا چرا کمک نمیکنی شوهرم دلم میسوزه از بس این شهر اون شهر شد برا کار
اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خبره 35 میلیون برای یه آزمایش چیکار میخواد بکنه؟حتما بیمه نیستید والا من مادرم آزمایش خون برای کم خونی داشت آزمایشگاه ژنتیک فوقش 12 تومن میشد که نصفش رو بیمه داد بعدم وقتی خود بنده کاری نمیکنه خدا چه کنه؟
پسر من آزمایش ژنتیک داره اونم 50 میلیون هزینه داره ک بیمه هم نداریم منم هنوز بچه مو نبردم گفتم پول ج ...
نه من بردم بیمارستان دولتی اول یه آزمایش دکترش از مغز استخوانش گرفت وسایلشم خودم گرفتم بعد گفت یکی رو ببر آزمایشگاه ما یکی ببر آزمایشگاه بیرون بردم سرجمع بگم 5 میلیون شد اونم 1402
چه خبره 35 میلیون برای یه آزمایش چیکار میخواد بکنه؟حتما بیمه نیستید والا من مادرم آزمایش خون برای کم ...
بهتره وقتی نمیدونی چیزی نگی اه پشتش باشه دختر من تا الان بیشتر ۱۰۰میلیون هزینش شده غز متابولیک گرفته تا ژنتیک اینا اصلا همشون ازادن هیچ گونه بیمه قبول نمیکنن ببین نن چقد بدبخت بیچاره شدم دست ب دعا.نفست از جای گرم در میاد
اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...