2777
2789
عنوان

مردم از گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 23 پست
الان داشتم میکفتم از وقتی بچه دار شدم نمیتونم ببینم بچه ای نداشته باشه حالم واقعا بد میشه

من و شوهرم باهم کار میکنیم اجاره خونه هم نداریم باز می‌مونیم تو مخارج ولی خب سخت  نمی‌گیرم زندگی رو چه میشه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره 35 میلیون برای یه آزمایش چیکار میخواد بکنه؟حتما بیمه نیستید والا من مادرم آزمایش خون برای کم خونی داشت آزمایشگاه ژنتیک فوقش 12 تومن میشد که نصفش رو بیمه داد بعدم وقتی خود بنده کاری نمیکنه خدا چه کنه؟

چه خبره 35 میلیون برای یه آزمایش چیکار میخواد بکنه؟حتما بیمه نیستید والا من مادرم آزمایش خون برای کم ...

پسر من آزمایش ژنتیک داره اونم 50 میلیون هزینه داره ک بیمه هم نداریم 

منم هنوز بچه مو نبردم گفتم پول جور بشه بعد ببرم

پسر من آزمایش ژنتیک داره اونم 50 میلیون هزینه داره ک بیمه هم نداریم منم هنوز بچه مو نبردم گفتم پول ج ...

نه من بردم بیمارستان دولتی اول یه آزمایش دکترش از مغز استخوانش گرفت وسایلشم خودم گرفتم بعد گفت یکی رو ببر آزمایشگاه ما یکی ببر آزمایشگاه بیرون بردم سرجمع بگم 5 میلیون شد اونم 1402

چه خبره 35 میلیون برای یه آزمایش چیکار میخواد بکنه؟حتما بیمه نیستید والا من مادرم آزمایش خون برای کم ...

بهتره وقتی نمیدونی چیزی نگی اه پشتش باشه دختر من تا الان بیشتر ۱۰۰میلیون هزینش شده غز متابولیک گرفته تا ژنتیک اینا اصلا همشون ازادن هیچ گونه بیمه قبول نمیکنن ببین نن چقد بدبخت بیچاره شدم دست ب دعا.نفست از جای گرم در میاد 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

نه من بردم بیمارستان دولتی اول یه آزمایش دکترش از مغز استخوانش گرفت وسایلشم خودم گرفتم بعد گفت یکی ر ...

بیماری تا بیماری فرق داره خانم 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

بهتره وقتی نمیدونی چیزی نگی اه پشتش باشه دختر من تا الان بیشتر ۱۰۰میلیون هزینش شده غز متابولیک گرفته ...

من که آزمایش مغز استخوان بود بیمه قبول کرد البته بیمه تکمیلی هم داشتیم خانمممم من چی گفتم آه پشتش باشه حالت خوب نیست واقعا