2777
2789
عنوان

داداشم منشی گرفته یه دقیقه هم خونه نمیشینه❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه آشپزی رو اگر نمیگیره یعنی واقعا یه ریگی به کفشش هست یکی از اون پنج تا رو نشون کرده

همه شون متاهلن فقط داداشم مجرده

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

اوو چقد هیت دادی به دختر بیچاره خوبه حرکتی نزده هنوز اینجوری ازش بدت میاد مگه هووته😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم اینم نیاد ی دختر دیگه بالاخره میاد تو زندگی برادرت

همونطوری ک شما رفتید تو زندگی برادر ی نفر دیگه🫂

سخت نگیر❤️

ب خاطر ارامش خودت میگم💙

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

دختره مجرد باشه پسره هم مجرد خیلی بهتره تا خیانتی شکل بگیره

همین

انگار ازدواج چطوری شکل میگیره

اصلا خداکنه بینشون عشقی باشه 

داداشش سر و سامون میگیره 

باید خوشحال باشه

She is working on a bio…

همه شون متاهلن فقط داداشم مجرده

شکت بی راه نیست 

ولی من فکر میکنم داداشت هم بهش روی خوش نشون داده احتمالا داداشت هم ازش خوشش میاد اونم داره اینطوری هنر نمایی می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خوبه که داداشت ازدواج میکنه باهاش سرو سامون میگیره مگه ملت چه جوری ازدواج میکنن داداش منم اینحوری از ...

دختری که بیاد تو جای دور و پرت بین پنج تا مرد جوان کار کنه دختر درستی نیست

اگر درسته پس چرا برادرم نذاشت من کار کنم حتی تو محیط های زنانه

الان خودشون اونجا اتاق و تخت دونفره و ماهواره و.. گرفتن برای چی

قضاوت چی کردم هی این کلمه رو میگید

مگه شما اومدید همه چی رو دیدید از جیکو پیکشون خبر دارید یا منم که ۶ ماهه مادرم همه حرفای بینشونو بهم گفته

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

شاید نیاز مالی داره میخواد یه کاری کنه پول بیشتری گیرش بیاد دوست داره از راه اشپزی باشه کار اشتباهیه ...

کاش فقط این بود

مامانم یه چیزهایی تعریف می‌کنه ازشون 

سیاست های زنانه روی برادرم اجرا می‌کنه 

خیلی تابلوعه 

دختری که بیاد تو جای دور و پرت بین پنج تا مرد جوان کار کنه دختر درستی نیستاگر درسته پس چرا برادرم نذ ...

با این توصیف هایی که کردی به نظرم اونجا دیگه محل کار نیست محل زندگیه... 🥴🥴🥴🥴

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دختری که بیاد تو جای دور و پرت بین پنج تا مرد جوان کار کنه دختر درستی نیستاگر درسته پس چرا برادرم نذ ...

بعضیا مجبورن به کار کردن تحت هر شرایطی مهم اینه خودشو خوب نگه داره  اینقد زود قصاوت نکن 

درمورد آشپزی هم چه اشکالی داره داره شانسشو امتحان میکنه عزیزم از قدیم گفتن قسمت همت میخواد 

وااااا. شما انگار محیط کار نمیدونی چیه. تو محیط کار فارغ از جنسیت کار میکنن یه لقمه نون در بیارن. من جایی کار میکردم دویست سیصد تا مرد بود چن تا دخترم ساعتی میومدن میرفتن ولی من تنها خانمی بودم که هر روز صبح تا شب تو پروژه بودم کسی هم حرف در نیاورد همه اطرافیانمن افتخار میکردن بهم. چون میدونستن محیط کار چیه. زیادی نشستی خونه مفت خوردی خوابیدی پشت سر مردم حرف در میاری