2777
2789
عنوان

خانواده پسر چرامیرن خواستگاری دختری که خیلی بالاتره

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 66 پست
چرا شما بهت برخورد نکنه شما هم واسه برادر یا کس و کارت از این لقمه های چرب میگیری 🤨

چرا دو طرفه نگاه نمیکنید

یجور میگید عجیبه یک پسر که چیزی نیست بره برای یکی که بالاتره انگار برعکسش نیست

خب دخترم داریم که نه قیافه داره نه تحصیلات ن خانواده پولدار نه شعور بعد میگه آره طرفم باید همه اینا داشته باشه

حالا چرا تو بخودت گرفتی ناراحتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دخترا قبول می کنن متاسفانه

من یه خواستگاری داشتم یه بار جدا شده بود با هم صحبت کردیم پسره به من می‌گفت نکنه قبلا دوست پسر داشتی ! حالا خودش با یکی چند سال همبستر بوده ها من نه گفتم بعد رفت با یه دختر مجرد همه چی تموم ازدواج کرد متاسفانه دختره داره طلاق میگیره 

چرا دو طرفه نگاه نمیکنیدیجور میگید عجیبه یک پسر که چیزی نیست بره برای یکی که بالاتره انگار برعکسش نی ...

چون من دارم میبینم که چقدر دخترا گناه دارن خدا شاهده پسر مطلقه بیکار می‌ره خواستگاری دختر مجرد خانواده دار یا پسر سیکل بیکار می‌ره خواستگاری دختری که ارشد داره سرکار می‌ره به عنوان زن ناراحت نمیشی ؟

خب مشخصه همون اول گفتن نه ولی من سوالم اینه چطوری با چه منطقی این پیشنهاد رو میدن

با هیچ منطقی 

یک تیری تو تاریکی هست 

به همون دلیلی که دایی من رفت خاستگاری یک دختر دکتر و خودش فوق دیپلم بود 

هر کسی دلش میخواد با یک مورد خوب وصلت کنه 

و حالا سنگ مفت گنجشک مفت

با هیچ منطقی یک تیری تو تاریکی هست به همون دلیلی که دایی من رفت خاستگاری یک دختر دکتر و خودش فوق دیپ ...

آخه همه باید با همسطح خودشون ازدواج کنن بعدا مشکل پیش میاد داییت تحصیلاتش چی بود 

و این که الان ازدواج‌ها عجیب و غریب شده من دو نفرو می‌شناختم دو خواهر بودن دوقلو ظاهر خیلی معمولی وضع مالی خانواده خیلی معمولی تو ۱۸ سالگی جفتشون با دانشجوی پزشکی ازدواج کردن که وضع مالی  خانواده‌شون هم خیلی خوب بود شوهراشون دکتر هستند ولی خودشون مثلاً روانشناسی خوندن با یه رتبه پایین خب هیچ منطقی برای این ازدواج وجود نداره و برعکس ممکنه برای دختر هم پیش بیاد

آخه همه باید با همسطح خودشون ازدواج کنن بعدا مشکل پیش میاد داییت تحصیلاتش چی بود

فوق دیپلم . 

دختره که قبول نکرد ولی دایی من از خودش بود وقتی برای شما همچین موردی پیش میاد خودتو پایین نبین به این فکر کن که پسره از خداشه که تو زنش بشی