الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه خواستگاری داشتم یه بار جدا شده بود با هم صحبت کردیم پسره به من میگفت نکنه قبلا دوست پسر داشتی ! حالا خودش با یکی چند سال همبستر بوده ها من نه گفتم بعد رفت با یه دختر مجرد همه چی تموم ازدواج کرد متاسفانه دختره داره طلاق میگیره
چرا دو طرفه نگاه نمیکنیدیجور میگید عجیبه یک پسر که چیزی نیست بره برای یکی که بالاتره انگار برعکسش نی ...
چون من دارم میبینم که چقدر دخترا گناه دارن خدا شاهده پسر مطلقه بیکار میره خواستگاری دختر مجرد خانواده دار یا پسر سیکل بیکار میره خواستگاری دختری که ارشد داره سرکار میره به عنوان زن ناراحت نمیشی ؟
و این که الان ازدواجها عجیب و غریب شده من دو نفرو میشناختم دو خواهر بودن دوقلو ظاهر خیلی معمولی وضع مالی خانواده خیلی معمولی تو ۱۸ سالگی جفتشون با دانشجوی پزشکی ازدواج کردن که وضع مالی خانوادهشون هم خیلی خوب بود شوهراشون دکتر هستند ولی خودشون مثلاً روانشناسی خوندن با یه رتبه پایین خب هیچ منطقی برای این ازدواج وجود نداره و برعکس ممکنه برای دختر هم پیش بیاد