xadijehhh مدیر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 9371 عنوان خانواده پسر چرامیرن خواستگاری دختری که خیلی بالاتره | مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 66 پست طرف پسرش کار نداره همش شرور و اهل رفیق بازی هست رفتن خواستگاری دختره خانواده دار و نجیب تازه دختره تحصیلکرده هست ولی پسر خودشون سیکل 1404/08/12 | 16:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلوط_دانا00 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2046 خب دلیل منطقی داشتم هیچ کس کامل نیست هر کسی از دید هر آدم شاید خوب یا بد باشه ، منم رو این حساب گفتم ... بحث این چیزا نیست بحث اینه که پسرا واقعا پر توقع شدن هم سطح خودشون نمیخوانخودشون سی هستن دنبال دختری ان که صد باشه این بده وقتی دختری همه چی عالی باشی پسر بدون هیچی میاد خواستگاری اعتماد به نفس دختر خورد میشه غیر قابل انکاره
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2102 بحث این چیزا نیست بحث اینه که پسرا واقعا پر توقع شدن هم سطح خودشون نمیخوانخودشون سی هستن دنبال دختر ... یه سوال ، الان چون شما این نظر رو داری من باید بهت بی احترامی کنم ؟! نه ، اتفاقا خوشحال میشم نظرات مختلف رو با افکار مختلف بخونم و بسنجم و به اطلاعاتم اضافه کنم نه جنسیتی و .... هر آدمی خب یه نظری داره داخل هر تاپیک اگه مخالف هستید مهربون تر برخورد کنید و رد بشید از اون پست
بلوط_دانا00 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2046 یه سوال ، الان چون شما این نظر رو داری من باید بهت بی احترامی کنم ؟! نه ، اتفاقا خوشحال میشم نظرات م ... نه نباید بی احترامی کنید ولی خب از چیزیکه غلط بودنش محرزه هم نباید دفاع کنید
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2102 نه نباید بی احترامی کنید ولی خب از چیزیکه غلط بودنش محرزه هم نباید دفاع کنید پست منو خوندی اصلا ؟! اگه آره دیگه حرفی نمی مونه بین مون ، مگه تو داداگاه نشستم از خودم دفاع کنم ؟! این حرفا رو از کجا در میارید ؟ مخالفی نظرت محترم ولی جمله و بی احترامی راهش نیست
بلوط_دانا00 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2046 پست منو خوندی اصلا ؟! اگه آره دیگه حرفی نمی مونه بین مون ، مگه تو داداگاه نشستم از خودم دفاع کنم ؟! ... باشه
maaryaam___ عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2176 هر دو طرف اشتباه میکننخانواده دختر هم نباید اجازه بدن هرکسی بیاد خواستگاری باید توی همان تماس اول یه ... چیا مثلا؟