2777
2789
عنوان

درمان بی اشتهاییییی و چاقی کودک کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 33 پست
اینجوری هیچی ازت نمیمونهاون بچرم اذیت میکنیماشاالله قد و وزنشم خوبهاینو منی دارم بهت میگم که بچم نزد ...

باباش قدش خیلی بلنده ۱۹۰ و خورده ای هست منم متوسطم ۱۶۵ اینام‌....ولی خب باباش لاغره.‌..استعداد چاقی نداره...‌

یعنی ممکنه بچمم ژنتیکی اینطوری باشه....

۶ ۷ ماهه که بود بردمش پیش دکتر غدد گفت فیزیک بچت از ژنتیکشه وگرنه کمبودی چیزی نداره

کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی هیچی نگفتن؟! همونارو نگه دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم خانوادگی حساسیت داریم هنوزم شیر میدید بهش؟

اپتامیل پپتی جونیور میدم ولی خب خیلی کمش کردم سعی میکنم بیشتر غذا بدم بهش....مثلا روزی یکی دو دفعه میخوره زیاد نه....

به پروتئین گاوی هم حساسیت داشت ۵ ۶ ماهه که بود...واسه همین دکترش این شیرخشک و داد....حالا مگه پیدا هم میشد....کل کشور و زیرو رو کردیم

باباش قدش خیلی بلنده ۱۹۰ و خورده ای هست منم متوسطم ۱۶۵ اینام‌....ولی خب باباش لاغره.‌..استعداد چاقی ...

بله ممکنه

من همچین آدم کوچکی نیستم همسرمم اصلا کوچک نیست

ولی بعد کلی آزمایش و انواع و اقسام دکتر رفتن 

فقط یه حرف شنیدم

اونم اینه سرشت بچه همینه فقط باید صبر کنی تا روزی که موج رشدیش برسه

شما هم اصلا نگران نباش

باور کن یکی دو کیلو کم بودن وزن یا کم تر بودن قد اصلا مسئله سختی نیست که بخوای انقدر خودتُ اذیت کنی

اپتامیل پپتی جونیور میدم ولی خب خیلی کمش کردم سعی میکنم بیشتر غذا بدم بهش....مثلا روزی یکی دو دفعه م ...

منم شیرش گیر نیومد بردم پیش متخصص گوارش گفت اپتامیل ساده بده دخترم ده کیلو بود اینو خورد اسهال شد شد نه کیلو 

از شیر گرفتم بدتر شد الان فقط شبا شیر میخواد پپتی جونیور  میدم 

پپتی جونیور تشدید رفلاکس می‌کنه

الان خیلی خیلی ضعیفه میخوام ببرم پیش دکتر

وای دختر چیکار میکنی با خودتسر ۲ ۳ کیلوی نمودار این قدر خودخوری میکنیهر چی اون نمودار میگه نباید همو ...

بخدا دارم دیوونه میشم از بس فکر و خیال میکنم....ماشالله خیلی بچه‌ی باهوش و با استعدادیه...قشنگ شعر میخونه حرف میزنه....بازی میکنه...هر حرفی و جلوش میگی سریع تکرار میکنه فقط نمیدونم این بی اشتهایی و وزن و قد کمش چی میگه....

اخه کم خونی و زینکشم اونقد کم نیست که باعث بی اشتهاییش بشه...بعدشم خب داره دارو میخوره که پس چرا بهتر نمیشه اشتهاش....شب و روز ندارم من دیگه از بس حرص میخورم

بله ممکنهمن همچین آدم کوچکی نیستم همسرمم اصلا کوچک نیستولی بعد کلی آزمایش و انواع و اقسام دکتر رفتن ...

خدا از دهنت بشنوه دیگه خدا خودش فقط باید بهم صبر بده نمیدونم چیکار کنم دیگه...میترسم ببرم ۲ ۳ هفته دیگه پیش دکترش باز بگه تو این یک ماهم که دارو داده خوب نشده و رشد نکرده🥲

منم شیرش گیر نیومد بردم پیش متخصص گوارش گفت اپتامیل ساده بده دخترم ده کیلو بود اینو خورد اسهال شد شد ...

همین رفلاکم باعث شد خوب وزن نگرفتن دیگه....این اپتامیل پپتی جونیور اصلا وزن گیری نداره....یعنی من هر بچه‌ای و دیدم این و خورده وزن درست و حسابی نگرفته....

منم دیگه زیاد نمیدم بهش....سعی میکنم بیشتر غذا بدم....گرچه که اگه میخاست با شیرخشک وزن بگیره تا الان میگرفت نه حالا که داره میشه ۲سالش

بخدا دارم دیوونه میشم از بس فکر و خیال میکنم....ماشالله خیلی بچه‌ی باهوش و با استعدادیه...قشنگ شعر م ...

برای دختر من که هیچ اشتها آوری جواب نداد

چند تا از دکترایی که بردن هم اصلا اشتها آور ندادن! گفتن فایده نداره

من این روزا رو گذروندم

گریه کردم حرص خوردم مریض شدم فایدش چی بوده هیچی

تازه وضع من که خیلی بد تره

برای ۳ ۴ کیلو نیست..

شما هم خودت اذیت نکن

مطمئنا داری همه تلاشت میکنی

منم شیرش گیر نیومد بردم پیش متخصص گوارش گفت اپتامیل ساده بده دخترم ده کیلو بود اینو خورد اسهال شد شد ...

کاش میتونستم ولش کنم به حال خودش هروقت خودش میل داشت و گشنش شد بخوره حیف که دلم طاقت نمیاره‌...هی دم به دقیقه فکر خورد و خوراکشم....

الانم استرس حرف دکتر و دارم که اگه ببرم باز نگه رشدش خوب نیس

خواب شب اش چطوره

ساعت ۱۱ ۱۲ میخابه ساعت ۹ ۱۰ صبح پا میشه...

البته جدیدن که این شربت راسیپ و میخورد خوابش بهترم شده بود ۱۰ شب میخابید ۸ صبح پا میشد....خیلی اشتهاش خوب شده بود....باز الان با امروز شده ۳ روز که شده عین قبلن اشتهاش

نگران نباشمهم سلامتی بچه هست که شکر خدا سلامتوزن هم‌میگیره به وقتش

این دکترا هم همه نظراتشون با هم فرق میکنه پیش یکی میری میگه خوبه مهم هوشه که داره، خودش گرسنش بشه غذا میخوره...پیش یکی هم میری میترسونتت میگه رشدش اصلا خوب نیست و فلان