2777
2789

سلام دوستان، بچم ۲۲ ماهشه....وزنش ۱۰کیلوعه چند وقت پیش ازمایش داد خیلی کم اهنش کم بود و زینکش....دکتر بهش چندتا ویتامین و شربت راسیپ و داد....تو این یه هفته‌ی اولی که راسیپ میخورد کاملا اشتهاش خوب شده بود ولی الان با امروز میشه ۳ روز که اشتهاش و از دست داده بازم و میل نداره....البته خودش ۲ روز پیش میگف دندون درد....میگم شاید بی اشتهایشش بخاطر دندونه....الان یعنی دیگه شربتش بهش اثر نمیکنه و عادی شده...‌اخه دکترش گفته بعد ۱ماه بیاد ببینم رشدش چطوره....الان بااین وضع که اشتها نداره و فقط همون ۵ ۶ روز اول داشت....دکتر میگه چرا رشد نکرده که🥲

شما راهکاری ندارین واسه وزن گرفتنش....دیگه نمیدونیم چیکار کنیم خیلی بدغذا و بی اشتهاس....هر چیزی و نمیخوره

کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی هیچی نگفتن؟! همونارو نگه دار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسیپ نده خیییلی عوارض داره می‌دونم دکتر داده اما مضخرفترین دارو هستش

چاره چیه عزیزم...دکتر میگه رشدش خوب نیست🥲

همون راسیپ هم همون چند روز اول رو اشتهاش تاثیر داشت الان بازم همونه

انتظار داشتی چقدر باشهتازه ۲ سالشم نیست

طبق نمودار باید ۱۲ ۱۳ کیلو میبود....

بخدا دیووونه شدمممم از شب که میخام بخابم فکر اینم فردا چی باید بخوره....بدبختیم اینه هرچیزی هم نمیخوره🥲

طبق نمودار باید ۱۲ ۱۳ کیلو میبود....بخدا دیووونه شدمممم از شب که میخام بخابم فکر اینم فردا چی باید ب ...

وای دختر چیکار میکنی با خودت

سر ۲ ۳ کیلوی نمودار این قدر خودخوری میکنی

هر چی اون نمودار میگه نباید همون بشه که هر بچه ای نمودار خودش داره

وای دختر چیکار میکنی با خودتسر ۲ ۳ کیلوی نمودار این قدر خودخوری میکنیهر چی اون نمودار میگه نباید همو ...

قدشم دو سه سانت کمه..‌‌

دیگه کارم به کالری شماری رسیده...‌هرچیزی میخوره کالریش و حساب میکنم سعی میکنم حداقل اینطوری زیادش کنم....به زور روزی ۱۰۰۰تا کالری میگیره....اگه بخاد چاق شع باید ۱۵۰۰تا بگیره🥲

قدشم دو سه سانت کمه..‌‌دیگه کارم به کالری شماری رسیده...‌هرچیزی میخوره کالریش و حساب میکنم سعی میکنم ...

اینجوری هیچی ازت نمیمونه

اون بچرم اذیت میکنی

ماشاالله قد و وزنشم خوبه

اینو منی دارم بهت میگم که بچم نزدیک ۵ سالشه و ۱۰ کیلوعه

همه راها رو رفتم 

تهش هیچی نیست

3کیلو بود دختره من حساسیت داره خیلی خوب وزنش بالا می‌رفت این 9کیلو وزن نه ماهگیش هست دیگ استپ کرده

بچه‌ی من ۲کیلو ۶۰۰ بود

از یطرف رفلاکس داشت اون اوایل بعدشم الانم حساسیت داره...ولی دکترش به منم گفت توهم چشات قرمزه احتمالن خودتم حساسیت داری برام ازمایش نوشت....احتمال میده الرژی بچمم مادرزادی باشه