2777
2789
عنوان

به پا قدم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 36 پست

ما ی خاستگار داشتیم هربار میرفت میومد ی بلایی سرمون میومد 

یکبار مریض میشد خاهرم هفته ی بعدش مادرم 

بعد میزد گوشی هامون میسوخت 

اون یکی خراب میشد اون یکی خراب میشد 

دیگ کم کم داشت انرژی منفی سمت من میومد گفتیم ن 

این عقدنامه ش امضا شه کل خانواده رو ب فنا میده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
حقیقت داره بعضیا از در میان تو همه چی روبراه میشه بعضیا برعکس همین که میان گره تو گره میاد

شوهر منم پا قدمش برا ما خوب نبود. ولی پا قدم من برا اونا خوب بود خیلی چیزا  زیاد کردن تو زندگیشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به اعتقاد داشتن و نداشتن ندارم ولی یکی از زن عمو هام هر جا میره یه اتفاق بدی میفته حتی تو عروسی هم که دعوت بود آینه و شمعدون شکست یه بار بابام میخواست برسونتشون جایی ولی یه سگی میاد جلو ماشین و باعاش برخورد میکنه یه بار فقط یه بار پنجشنبه رفته بودم قبرستون منو دید و احوال پرسی کرد روز بعدش حالم بد شد رفتم زیر سرم اگه میخوای معنی پا قدم بفهمی بازم تجربه های اینجوری هس ولی هر آدمی اینطور نیس فقط بعضی آدما پا قدمشون بده که اونقدرم زیاد نیستن

شوهر منم پا قدمش برا ما خوب نبود. ولی پا قدم من برا اونا خوب بود خیلی چیزا زیاد کردن تو زندگیشون

آره این چیزا از قدیم بوده ولی با گسترش علم بهش انگ خرافات زدن ولی در اصل اینا خودش علم شرق هست و افراد با انرژی های مختلف تاثیرات مختلف رو محیط اطراف و حتی افراد میزارن