2777
2789

2سالشه وزنش 10/5 هرکی میبینه میگه چقد لاغره چقد ریزه ، بیش از حد بازیگوشه ، غذا دوس نداره دو لقمه میخوره میگ سیر شدم اگ یروز کامل هم بهش هیچی ندم اصلا نمیگ گرسنمه دیگ اعصابی برام نمانده از نوزادیش درگیر کم خوردنشم یمدت بردمش دکتر هر دفعه ده تا دارو مینوشت هرماه هم باید سه چار ساعت نوبت مینشستم تا نوبتم شه چون دکترش شلوغ بود ، نمیدونم چکار کنم بخدا درمانده و عاجز شدم عصبی شدم همش سرش داد میزنم ک چرا غذا نمیخوری ، بنظرتون چکار کنم چه شربتی برای اشتهاش بهش بدم

❤️

باید پیاده روی ببری ش که گرسنه تشنه بشه 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد غذاس یا غذا کم میخوره ؟؟

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میوه چی نمیخوره ؟دسرهای خونگی درست کنی با موز وشیر که کلسیم ومنیزیم داخلش هست .یاغذارو یه کم جینگولی ...

درست میکنم ولی نهایتا دو الی سه قاشق میخوره ، آرزو به دلم مونده یچیو تا تهش تمام کنه

❤️
هیچی فقط صبر کندختر من نزدیک ۵ سالشه و وزنش کمتر از بچه شماستنه شربتی جواب داده و نه دعوا و تشویقفقط ...

دخترتون چند کیلوعه؟ نمیدونم والا احتمالا وقتی پیر شدم دخترم خوش اشتها میشه

❤️
درست میکنم ولی نهایتا دو الی سه قاشق میخوره ، آرزو به دلم مونده یچیو تا تهش تمام کنه

خب سعی کن زود زود بده که بخوره یه دوساعت فرصت بده بعدبازم غذاشو بده

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل