2777
2789
عنوان

موندم چه رشته انتخاب کنم مامانم به زور میگه برو تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 31 پست
چرا😕

با وضع مملکت و سهمیه و این داستانا افراد کمی بدون پارتی قبول میشن تجربی فقط پشت کنکور موندن و افسردگیه 

و جدا ارینا بستگی به علاقه داره 

این به نهم میگه سخت تجربی بره چیمیخواد بگه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هییییچ وجه فقط براساس معدل انتخاب رشته نکنبرو پیش یه مشاور باهاش حرف بزن و بگو چی دوست داری یا تو ...

من اونجور نیستم ، ولی مامانم میگه باید بخونی واسه خودت آدمی بشی ، نمی‌زارم خودم انتخاب کنم من واقعا علاقه ندارم

نهم میگی سخت من که الان دهم تجربی ام از نهم که سخت تره ولی خب رشته تجربی بنظرم خب شغل هاش بیشتر و به ...

آخه مونده به علاقه ، بخدا خیلی گیر کردم ، از استرس زیاد ، کم مونده بود خودکشی کنم ، آنقدر از هر طرف بهم فشار وارد میکنن

سلام خوبی . 

بشین فکر کن ببین دوست داری در آینده چه جایگاه شغلی داشته باشی پشت بندش مسیرت مشخص میشه من خودمم همین مشکلو داشتم البته منم مثل تو درسام عالی بودم و دبیرستان واقعاً نمره پایین ۱۸ نداشتم. دقیقاً مثل تو سردرگم شده بودم نمی‌دونستم که علاقم چیه و چیو دوست دارم و مشاورم که رفته بودم گفت برو تجربی ولی خودم اصلاً به تجربه علاقه نداشتم مامانم صرفاً به عنوان یک راهنما بهم گفت که برو انسانی ولی باز به انسانی هم اونقدر علاقه نداشتم هنرستانم که اصلاً دوست نداشتم . دیگه آخر سر وقتی که واسم تنگ نوشته کنم و ثبت نام کنم همون موقع گفتم که من میرم انسانی و رفتم و به شدت عاشق رشتم شدم عاشق جو مدرسه و محتوای کتاب‌ها بی‌نظیر بودند اینم بگم برخلاف چیزی که بقیه میگن انسانی اصلاً این نیست که همش حفظیات باشه.

با وضع مملکت و سهمیه و این داستانا افراد کمی بدون پارتی قبول میشن تجربی فقط پشت کنکور موندن و افسردگ ...

یعنی من از الان بهم ریختم نمیتونم بخدا 

اگه مامانم قبول نکنم خودمو خلاص میکنم دیگه اعصابم نمیکشه

سلام خوبی . بشین فکر کن ببین دوست داری در آینده چه جایگاه شغلی داشته باشی پشت بندش مسیرت مشخص میشه م ...

بخدا من نمیتونم فکر کنم ، من حفظیاتم خوبه ولی حلیاتم ضعیفه ، بنظرت چه رشته مناسبه منه؟

در این باره که گفتی مامانم مجبورم می‌کنه بشین منطقی باهاش صحبت کن و بهش بگو که من خودم باید برای آیندم تصمیم بگیرم. 

اگر تونستی یک مشاور خوب پیدا کنی قطعاً همراه مامانت برو 

ولی باز میگم هنوز زوده و تا آخر سال ممکنه که نظرت تغییر کنه 

هنرستان کاردانش فنی حرفه‌ای نام باز خیلی خوبن اما خب جایگاه اجتماعی اونقدر جالبی ندارن ولی اون چیزی که تو گفتی یک آدمی بشی توی این رشته‌ها هم اگر علاقه داشته باشی و دنبالشو بگیری قطعاً کاره‌ای میشی مثال می‌زنم خیاطی تو وقتی که دوازدهمتو تموم کردی مستقیم میری تو بازار و شروع به کار می‌کنی اکثر رشته‌های غیرنظری همینجورین بعد از اتمام سال تحصیلی از طرف مدرسه میره سر کار. به عنوان کسی که همه این راه‌ها رو رفته و مطالعه کامل نسبت به همشون داره می‌تونم خیلی خوب راهنماییت کنم.

برخلاف چیزی که تو گفتی به نظرم اصلاً نهم سخت نیست. ما در عین حال من رشتم خودم انسانیه قشنگ روزی دو سه تا امتحان داریم و حجم درسامون به شدت بالان ولی سخت نیستند هیچی سخت نیست تا زمانی که بخونی غیر ممکنه تو به چیزی بگی سخت

در این باره که گفتی مامانم مجبورم می‌کنه بشین منطقی باهاش صحبت کن و بهش بگو که من خودم باید برای آین ...

ممنون از شما ، 

مامانم آدمیه که منطق سرش نمیشه ، یه دوکلام هم که باهاش صحبت کنی میگه برو خاندار شو بدبخت شو اصلا حرف گوش نمیده ،الان بنظرت من چیکار کنم