2777
2789
عنوان

ترفند های زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 52 پست
رزماری و میخک بلهباید چیزی استفاده کنید ک ریشه رو برقصونهمیخک گرمه برای ریشه خوبهمن کرم پودر رو در ...

رزماری میخکش یا گیاهش یا عصاره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عالمه مرطوب کننده میزنی عالی میشه!پس وقتی سن ت رسید به 40 حتماً به افتادگی پوست و چروک های صورت ت ...

وا؟ من پوستم خشکه قشنگم دکتر پوستم استفاده دائم از مرطوب کننده مناسب رو توصیه کرده کل میکاپ آرتیستا هم میگن قبل ارایش ابرسان و مرطوب کننده بعد پرایمر، در ضمن روتین پوستی درست داشته باشی 40 سالت باشه هم شبیه 25 سال هایی نمونش مادر خودم :))))))

رزماری میخکش یا گیاهش یا عصاره

من گیاهشو خریدم پودر کردم

ریختم تو شامپو

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
کرم پدر و میریزی تو اب؟

بله

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من صدتا شامپو عوض کردم ک ب شامپو های دلخاهم برسمراضی ام برای موهام برای ارایش هم از کانسیلر استفاده ...

قبل کانسیلر کرم دور چشم بزن و بعد که جذب شد کانسیلر بزن و بعد بذار جذب شه اضافشو با گوش پاک کن پاک کن از خطوط و روش پودر فیکس عاااالی میشه

به چه درد میخوره؟به هر مویی میسازه؟

میخک باعث گرمی ریشه میشه و رشد

نمیدونم برای من ساخت

شامپوی چی مناسبه؟

من بیماری مو دارم سرم پوسته میده با دکتر رفتن پیشگیری میکنم

ولی برای ریزش فولیکا و سینره خوبن سریتا هم خوبه ولی به همه موها نمیسازه ب من نساخت و اینکه تو یک ماه نتیجه نمیدن شامپو های ریزش نهایت چندین ماه باید استفاده شه

شامپو برای موهلی رنگ شده بایو اسکین مدل انارش پیشنهاد میکنم بوش عالیهههههه 

برای موهای چرب یا شوره دار باید هفته ای یکبار از شامپو ضدشوره فولیکا یا ایودرام رنگ ابیش پیشنهاد میکنم

همینا دیگه راضی بودم بقیه برند هارو راضی نبودم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
قبل کانسیلر کرم دور چشم بزن و بعد که جذب شد کانسیلر بزن و بعد بذار جذب شه اضافشو با گوش پاک کن پاک ک ...

باشه مرسی من تموم کردم امروز باید برم کرم و کانسیلر بخرم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
رزماری و میخک بلهباید چیزی استفاده کنید ک ریشه رو برقصونهمیخک گرمه برای ریشه خوبهمن کرم پودر رو در ...

ماسک موی ک گفتی برای وزی و خشکی و نازکی مو خوبه؟

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود