2777
2789
عنوان

مامان دوستم فوت کرده حالا دوستم

562 بازدید | 15 پست

بهم میگه دعا کن من برم پیش مامانم 

من چی در جواب بهش بگم یکم انگیزه پیدا کنم 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بگو غصه نخور 

هر کسی زمانی داره 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو انشالله جایگاهش خوبه اون دوس داره تو زندگی کنی پس این حرفو نزن

ممنون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

هیچی نگو چون باید این دوران رو بگذرونه

الان به هیچ وجه اروم نمیشه

فقط کنارش باش ( البته به خلوت و تنهایی هم‌نیاز داره که بتونه به خودش بیاد) اما در کل مدت زیادی تنها نباشه

بکم که بگذره تازه بد تر میشه چون همه میرن و تازه تنهایی رو بیشتر حس می‌کنه. پس لطفا این موقع تنهاش نذارید

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

بگو اینجوری مامانتو ناراحت میکنی اگه میخوای مامانت خوشحال بشه براش قرآن بخون نماز بخون هم خودت آروم میشی هم مامانت خوشحال میشه... بگو الان مامانت به تو نیاز داره براش صدقه بدی خیرات بدی نه اینکه گریه کنی و آرزوی مرگ کنی

هیچی نگو چون باید این دوران رو بگذرونهالان به هیچ وجه اروم نمیشهفقط کنارش باش ( البته به خلوت و تنها ...

اخه باید جوابی بدم زشته هیچی نگم

بگو اینجوری مامانتو ناراحت میکنی اگه میخوای مامانت خوشحال بشه براش قرآن بخون نماز بخون هم خودت آروم ...

ممنون

بگو مادرت همیشه کنارته ولی تو نمیبینیش

اون تاحالا محدود به جسمش بوده اما الان همیشه و هر زمان کنارته

بگو مرگ برای همه هست ولی اگر میخوای روح مادرت در آرامش باشه اروم باش و هر وقت دلتنگش شدی باهاش حرف بزن و ازش کمک بخواه مطمئن باش صداتو میشنوه

فقط بگو مادرت الان از همه ما زنده تره. مرده ماییم

دنیای واقعی این نیست

مادرت رفت دنیای زندگانی ابدی

همه ما می‌ریم

یکی زودتر یکی دیر تر ولی در نهایت همه ما حداکثر ۹۰سال عمر کنیم

بهش سر بزن. گاهی اوقات کنارش غذا بخور؛ همین مار کوچک باعث بهتر شدن حالش می‌شه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.