2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه بار اول دختر خالت بره ببینه ریکشنشون چیه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

که به عنوان کسی ک پوستش سفیده میگم خوشگل ترین ادمی ک تو کل عمرم دیدم سبزه بودهسفید بودن ک برتری محسو ...

تو ایران برتریه متاسفانه 

هم سفید بودن هم چشم رنگی بودن 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
چرا برای چی؟ خودش اینجوری میگه؟

خب طرف قراره با دخترخالت زندگی کنه نه خوشگلی خالت....

تازه شاید دخترخالت فکر میکنه بخاطر خوشگل نبودنش پسند نمیشه 

اما دلایل خواستگارا برا پسند نشدن موضوعات دیگه باشه

که به عنوان کسی ک پوستش سفیده میگم خوشگل ترین ادمی ک تو کل عمرم دیدم سبزه بودهسفید بودن ک برتری محسو ...

مگه من گفتم برترم ؟؟ 

اسی گفت خالش  سفید خوشگله منم گفتم منم پوستم سفیده دخترام سبزه هستن 

بابا تازه ۱۹سالشه چه عجله ای واسه شوهر کردن داره

یکم بزگتره بشه چهرشم پخته تر میشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ببین شخصیت خود دختر هم واقعا ملاکه شاید فکر میکنید بخاطر قیافه ست ولی توی واقعیت بخاطر شخصیت باشه چون دقیقا همچین چیزی برای ما پیش اومد و واسطه فکر کرده بود بخاطر قیافه ست که داداشم نپسندیده 

دوست من دختر خاله ش رو معرفی کرده بود برای داداشم ، دقیقا همین حالت بود که مامانه خوشگل دختره یک درصد هم به مامانش نرفته بود ، حالا ما اصلا مادر رو از قبل ندیده بودیم رفتیم جفتشونو با هم دیدیم 

اینا رفتن صحبت کنن دختره اصلا مدل صحبت کردنش بد بود داداشم میگه حس میکردم رفتم گزینش شغلی ، با حالت مچ گیری سوال می پرسیده 

و توی جلسه اول که باید کلیات مطرح بشه این وارد جزییات بسیار ریز می‌شده و جو گفتگو شون سنگین بوده 

می‌خوام اینو بگم که الزاما شاید واسه قیافه ش نیست و خودش هم از نظر شخصیتی نیاز به رشد داشته باشه چون دوست من واقعا فکر میکرد داداشم بخاطر قیافه نپسندیده هر چی میگفتم نه بحث قیافه مطرح نیست باور نمی‌کرد 

در حالیکه چهره چندان برای داداشم مهم نبود ، اون جذابیت کلام و شخصیت ملاک بود که دختره ضعیف بود توش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نسبت به مامانش زشت محسوب میشه ولی قیافش معمولیه نسبت به دخترای دیگه🤔

عجیبه والا

مثه آیشواریا که دخترش اصلا به خودش نرفته

نسبت به مامانش زشت محسوب میشه ولی قیافش معمولیه نسبت به دخترای دیگه🤔

میفهمم چی میگی 

ولی خب میگم اگه هیکلش خوب نیس بگو حتما بره سراغ ورزش 

به پوستش هم خیلی برسه 

پوست خوب نصف زیباییه

خب طرف قراره با دخترخالت زندگی کنه نه خوشگلی خالت....تازه شاید دخترخالت فکر میکنه بخاطر خوشگل نبودنش ...

خود دختر خالم گفت یکی اومده خواستگاری مامان پسره گفته همونجا چرا دخترتون سبزه بوده به مانگفتید که این همه الکی بیایم مزاحم تون بشیم