2777
2789
عنوان

بین نامزدم و عشق سابقم گیر کردم😭

227 بازدید | 24 پست

عشق سابقم همش پیام میده برگرد غلط کردم ولت کردم قدرتو ندونستم ازونطرف میگه برگردی شرایطو جم و جور میکنم میام خواستگاریت تو مال من بودی من دیوانه شدم و... خصوصا ک نامزدم فامیلیه دوری با عشق سابقم دارن 

منم الان دارم جون میکنم بخدا نامزدمم پسر خوب و آرومیه دوسم داره کاری و با عرضه س 

عشق سابقمم میگه این چن وقت فهمیدم نامزد کردی مث دیوانه ها بهم اومده همش خوابتو میبینم دلتنگم و... چیکارکنم من😭 قبلا سر یه اشتباه ک تقصیر جفتمون و بیشتر من بود اون رابطه رو کات کرد رفت تا ۴ ماه حالمم نپرسید

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

برو با  عشق سابق ت

این پسر بدبخت نکن لیاقت آدم پاک تو نداری 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

برو با عشق سابق تاین پسر بدبخت نکن لیاقت آدم پاک تو نداری

اونم لاشی نبود البته و نیس الانم البته تاجایی ک من میدونم😔 چن روزه با دلم دارم میجنگم از طرفیم نمیتونم ب هم بزنم تیکه ی عام و خاص میشم و پشت سرم حرف میزنن

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر فکر کن عجله نکن وقتی نامزدت آدم خوبیه میتونه از پس زندگی بر بیاد الکی خرابش نکن

پسر خوبیه دوسمم داره اروم و صبور و مهربونه کاری ام هست

عشق سابقمم سرکار میره ولی رفیق بازه الکی خوشه اهل پول جمع کردن نیس عجول و واکنشیه

با نامزدت تموم کن

بعد ببین چطور اکست دوباره ولت میکنه و میره با یکی دیگه

درست مثل خودت

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بگو نمیشه اگه اومدی خواستگاری اره نه میخوام برم پی یرنوشتم .ولی ولی یه کاربر اینجا بود عاشق پارتنر قبلیش بود ازدواج کرد باز اونو دوست داشت گفت میخوام جدا شم.اگه عاشقش که هیچی نامزدیتو بهم بزن نشی مثل کاربرمون از زندگی لذت نبری بخاطر علاقه به کس دیگه

پسر خوبیه دوسمم داره اروم و صبور و مهربونه کاری ام هستعشق سابقمم سرکار میره ولی رفیق بازه الکی خوشه ...

پس بیخیال اون آدم شو ازش شوهر در نمیاد با عقلت برو جلو 

مثلا از نامزدت جدا شدی ولی اون آقا زد زیر حرفش میخوای چیکار کنی 

با نامزدت تموم کنبعد ببین چطور اکست دوباره ولت میکنه و میره با یکی دیگهدرست مثل خودت

منم از این میترسم بازم سابقه داشته ولم کنه الان انقد قشنگ حرف میزنه و ابراز ندامت میکنه صب و شب گریه میکنم راهی ندارم

پس بیخیال اون آدم شو ازش شوهر در نمیاد با عقلت برو جلو مثلا از نامزدت جدا شدی ولی اون آقا زد زیر حرف ...

بهشم گفتم تو ک ولم کردی پشت سرتم نگا نکردی من کفتم درستش میکنیم ولی رف و خبری ام دیگ نشد ازش تااینکه الان اومده اینا رو میگه منم میترسم باز برگردم بهش تقی ب توقی خورد بره و این وسط زندگی من خراب شه فقط