2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعدش مگه چه مشکلی داشتی ؟

اقدام بارداری دوم، باردار نمی شدم، فیبروم بزرگی داشتم، کلا تو عکس رنگی یه مایع وارد رحم می کنن، اگه رحم و لوله ها بدون مشکل باشه راحته، برای من فیبروم سنگین خوابیده بود رو رحم، داغون شدم تا انجام شد، بعدشم کلی خونریزی

اقدام بارداری دوم، باردار نمی شدم، فیبروم بزرگی داشتم، کلا تو عکس رنگی یه مایع وارد رحم می کنن، اگه ...

یاخدا منم سقط میکنم برام نوشته البته دکتر خودم گفت نمیخاد اما من رفتم مرکز ناباروری اون نوشت با کلی آزمایش دیگه 

فک نمی کنم برای شما سخته باشه، چون سقط می کنی یعنی لوله ها باز بوده که لقاح صورت گرفته، چن ماهه سقط ...

نه نمی‌ترسم میخام ببینم چطوریه انجامش کار خاصی میخاد همراه میخاد اینا من جفت سقط هام پنج هفته یک هفته تاخیر خونریزی کردم 

من با شوهرم بودم ولی داخل اتاق که کسی راه نمیدن، اگه خواهری مادری می تونه باهات باشه برای قوت قلب خو ...

نه والا دیگه خجالتم نمی‌کشم از بس رفتم دکتر کسی رو ندارم اینجا بعدم نمیخام کسی بفهمه 

من رفتم مرکز تصویربرداری، یه لیست داد گفت برو از داروخانه تهیه کن و بیار، بعد هم انجام داد، لباس پایین تنه در میاری دراز می کشی رو تخت، اسپکولوم می ذاره و یه لوله وارد می کنه یک یه مایع کم کم وارد رحم میشه، بعد میگه تکون نخور و میره بیرون اتاق چن تا عکس رادیولوژی می گیره دوباره برمی گرده و مایع بیشتر میفرسته داخل، همینطور چن بار انجام میده و تمام، گاهی هم می گه یه کم بچرخ راست یا چپ، به من یه شیاف داد گفت بعدا بذار اذیت نشی

نه والا دیگه خجالتم نمی‌کشم از بس رفتم دکتر کسی رو ندارم اینجا بعدم نمیخام کسی بفهمه

مشکلی نداره، ایشالا راحته برات، البته نظر منم مثل دکتر خودته، من هم دوبار که رفتم اصلا لازم نبود، ولی خب از یه طرف هم هیچ ایرادی نداره که کاملا چک آپ صورت بگیره که ایشالا دیگه سقط نشه

من رفتم مرکز تصویربرداری، یه لیست داد گفت برو از داروخانه تهیه کن و بیار، بعد هم انجام داد، لباس پای ...

انشالله همیشه سالم باشی دیگه مجبورم باید انجام بدم والا آزمایش بردم پیش دکتر اصلا قبول نداشت خودش گفت عکس و آزمایش حالا شاید ناباروری رفتم اینقدر سخت میگیرن 

مشکلی نداره، ایشالا راحته برات، البته نظر منم مثل دکتر خودته، من هم دوبار که رفتم اصلا لازم نبود، ول ...

اره من اینقدر که درگیر بقایا سقط بودم واژینال رفتم دیگه نمیخام برام هیچوقت اتفاق بیفته بعد سقط اولم گفتم پیگیری دکتر گفت نه حتی بعد دومی دکتر می‌گفت دوباره اقدام کن نمیخاد آزمایش باید ده تا سقط کنی رحمت داغون بشه تا دلشون بیاد والا انکار خودشون میخام هزینه کنن نمینویسن

اره من اینقدر که درگیر بقایا سقط بودم واژینال رفتم دیگه نمیخام برام هیچوقت اتفاق بیفته بعد سقط اولم ...

عجب، سقط های مکرر البته فک کنم بیشتر از دوتا بهش میگن، متخصص های خبره کار می کنن روش، به نظرم خودت و همسرت رو تقویت کن، غذای سالم و سبک زندگی سالم داشته باشید ایشالا حل میشه