2777
2789
عنوان

از خواهر شوهرم بدم میاد رفته الکی ب مادرشوهرم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اصلا تحویلش نگیر و به جاریت و مادرشوهرتم بگو دروغ گفته. دیر یا زود همه میشناسنش و خونه شوهر حال ...

خوبه همسرم بوده ک غذا ها تازه بوده و خودمون خوردیم سفره جمع کردیم این اومد فقط یکمی سرد شده بود منم واسش گرم کردم 

وگرنه همین شوهرمم میگفت تو غذا مونده بهش دادی تا این حد باورش داره 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
از این به بعد اومد گفت گرسنه هستم بگو غذا مونده داریم به مزاج شما سازگار نیست برو خونتون غذای تازه ب ...

بهترین جواب واقعا همیته

یه بار جا ی م این کار کرد تازه من گرم هم نکردم رو اجاق بود اومد یهو منم دیگه هر وقت اومد غذا نذاشتم ...

کار خوبی کردی لیاقت همچین ادمی همینه

خوبه همسرم بوده ک غذا ها تازه بوده و خودمون خوردیم سفره جمع کردیم این اومد فقط یکمی سرد شده بود منم ...

متاسفم برای این شعور کم من و خواهرام هر جا میریم برا زن داداشم هدیه میخریم و هواشو خیلی داریم چون کوچیکتره. دختر مردم به امید میاد خونه ادم 

نگران نباش خدا براش جبران میکنه

چه بی وجدان .تو هم عین من دستت نمک نداره .منم اینقدر خوبی کردم بهشون ولی نمیفهمن

ادم نمک نشناس همینه

خوبی نکنم بهتره 

بخدا نون خالی جاریمو گربه کوره هم نمیبینه 

یحوری حلوا حلواش میکنن بیا و ببین رو سرش اونو میدارن