2777
2789
عنوان

با همکار آقا که مجرده تنها صندلی جلو بشینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 135 پست
از هزاران جهت بده که نمیدونم کدوم رو توضیح بدم !!! اولین دلیل و مهم ترین دلیل اینکه ایشون راننده خان ...

عزیزم اینجا ایرانه عقل همه ام تو چشماشونه. لابد طرف شما اینطوری نیستن که خب جای شکر داره. ولی اینایی که گفتی برای ملت دهن بین ما خالی از مفهومه و ارزشی نداره. کافیه یه چیزی ببینن و تمام.

ضمن اینکه هر کسی بر اساس عقیده‌ش بقیه رو راهنمایی میکنه. شمارو میشناسم آدم مذهبی یا مقیدی نیستی برای همینم نظرت اینه. ولی ممکنه همسر ایشون حساس باشه. یا همکارانش خاله زنک باشن.  

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین چیزی بود دقیقا 

که هر دو متاهل بودن 

قصد شون هم فقط کاری بود

ولی در آخر باهم ارتباط گرفتن و منجر به خیانت شد 

بهتره چارچوب خودت رو داشته باشی 

مهم نیست که فکری می‌کنه 

به کسانی که میگن عقب بشینی بی احترامیه گوش نده 

ایشون خیلی آدم متشخصی هستن و منم متعهدام ولی خوب از آدامای مثل شما و حرفشون میترسم

عزیزم من جلو میشینم، خیلی هم سنگین رفتار میکنم. الان هم چهل سالمه. با همکارام همیشه خوب و مهربون، اما سنگین رفتار کردم. تمام این مدت کسی حرفی درنیاورده.

بعد شما نمیدونی کسایی که اینجا دارن کامنت می‌ذارن چه کاره هستن، کار میکنن اصلا یا نه و در چه محیطی کار میکنن، اصلا تحصیلاتی دارن یا نه، تو چه شهری زندگی میکنن و...

عقب نشستن در مواردیه که طرف رانندهٔ شما باشه. جلو بشین، سنگین باش، حریم رو خودت حفظ کن، هیچ اتفاق بدی هم نمی‌افته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
شوهرم می‌شناسه من رو از حذف مردم میترسم کلا تو شهرتی کوچک مردم منتظرن حرف دربیارن

پس فردا حرف در میارن چشش دنبال این بود زنشو طلاق داد

خوددانی

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

بگو متاهلم شوهرم راضی نیس و جلوی مردم خمب نیس کسی ببینه فکر خوبی نمیکنهعذر میخرم بی ادبی نشه ولی عقب ...

اون وقت همکارش میگه پس گوه میخوری با من میری و میای اگ شوهرت راضی نیست😐مردم حمال ما نیستند که اینجوری بهشون اهانت کنیم

ولی میتونه عقب بشینه 

بدون هیچ توضیحی

صرفا چون اینطوری راحت تره!

از هزاران جهت بده که نمیدونم کدوم رو توضیح بدم !!! اولین دلیل و مهم ترین دلیل اینکه ایشون راننده خان ...

چرا ادم کاری بکنه که بعدا مجبور باشه یه عده کم عقل توضیح بده

من باشم عقب میشینم و عذر خواهی میکنم واگه اقا ادم باشعوری باشن حتما درک میکنن

با شوهرت مشورت کن ببین نظرش اینه کجا بشینی

میترسم مطرح کنم حساس بشه چون کمی هم بد دله اما چون از من مطمئن هست و اون آقا رو هم می‌شناسه حساسیت تا الان به خرج نداده نمی‌خوام حساسش کنم خودم اذیت میشم

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
عزیزم اینجا ایرانه عقل همه ام تو چشماشونه. لابد طرف شما اینطوری نیستن که خب جای شکر داره. ولی اینایی ...

چی بگم. بهتر اینه که با مدیرش صحبت کنه شرایط کارش رو عوض کنه. اونم بنده خداست ناراحت میشه مخصوصا اینکه مطلقه اس

🦁☀️🙃