2777
2789
عنوان

زنگ زدم مادرم گفتم میخوام بیام خونتون گف ای بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 87 پست
عیبی نداره مادرا اصلا به حرفاشون فکر نمیکنن احساسات ادما مثله هم نیست منم چند روز پیش بابام مریض شد ...

خیلی زشته این کارا مگه ما چه گناهی کردیم بخدا دختر خوبی بودم با کسی که میخواست عروسی کردم دست از عشق خودم کشیدم. نمره هام همیشه عالی بیست یک بار مدرسه نخواستش، اروم و با درک بودم همیشه تازه کلی پول قرض دادم خونه دار شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرهایی ک پسر دارن دختر ارامش نمیبینهمن زن عموم دو دختر داره فقطعشق میکنه دختراش

اره دائداشمو خیلی دوست داره. ببین من مامانم بچه هم بودم منو میذاشت خونه میرفت رفیق بازی میکرد همیشهههههههههه

مادرهایی ک پسر دارن دختر ارامش نمیبینهمن زن عموم دو دختر داره فقطعشق میکنه دختراش

ربطی نداره منم یه داداش دارم 

ولی هفته ای چند بار میرم 

هفته ای چند بار هم داداشم 

آخر هفته ها هم جفتمون اونجاییم 

من نرم مامانم زنگ می‌زنه داداشم هم نره همینطور 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دیگه به چه دردم میخوره همیشه همینه

چی بگم 

ولی مطمئن باش منظور بدی نداشته . شما چون دلت گرفته بود و یهو هواشون کردی اینجوری خورد تو ذوقت ناراحتی 

۲ روز دیگه باز میری خودت😄 میگی دلم طاقت نیاورد

اسی حسم میگ کلا قبل اینکه مامانت این جمله رو بگه 

تو دلت پر بوده از یه حای دیگ یا یه جیز دیگ این جمله مامانتم شده بهونت ک ناراحتی 

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

ای خدا ادم واقعا احساس بی کس و کاری میکنه

میدونی مال من بدترینش کجاس؟ 

تو شهر غریبم هزار کیلومتر دور

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗