2777
2789
عنوان

زنگ زدم مادرم گفتم میخوام بیام خونتون گف ای بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال..

منم هفت ماهه خونشون نرفتم

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

به نظرم اشتباه قضاوت می کنی

ای بابا که حرف بدی نیست

من خودمو گذاشتم جاش 

یه کاری تو ذهنش بوده انجام بده از طرفی دوستم داشته تو بیای ولی وقتی دو تا کار قاطی شده و دوست داشته هر دو رو انجام بده و نمی تونسته  گفته «ای بابا»

یه ناراحتی درونی لحظه ای فقط همین 

قرار نیست مامانت همیشه چشم انتظار تو باشه هر چند عاشقت باشه قطعا برای خودش برنامه ریزی. داره

یچیزی بهت بگم

هیچوقت از هیچکس هیچ توقعی نداشته باش

حتی پدر مادر

ن بی احترامی کن ن زیادی دل ببند

دنیا اصلا قشنگ نیست خیلی نامرده

من تو ی خونواده پرجمعیتم ولی تنهای تنهام هیچکسو ندارم

فقط ظاهری با اطرافیانم رابطه دارم بخاطر اجبار و حفظ ظاهر

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

منم همینم ولی بی پنظور میگنالان که بچه دارم میفهمم

اره بخدا 

خودمم  گاهی به بچه هام گیر میدم اونام نمیدونن من چمه 😁😂😂

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

واااداستان سرایی میکنی

یعنی چی داستان سرایی می کنی!!!

د استان سرایی رو استارتر کرده ...

مامانش بنده خدا حرفی نزده فقط گفته ای بابا...حالا از این جمله استارتر چه نیت و برداشتی کرده خدا می دونه ...

این کاری که من کردم اسمش داستان سرایی نیست !!

اسمش دیدن قضیه از زاویه ی طرف مقابله !

توضیح دادم اگر خودشو بزاره جای مامانش و با خودش بگه ممکنه مامانش برنامه ای داشته که می خواسته انجام بده  ...یک آن این جمله به ذهنش اومده لزوما معناش این نیست که مامانش دلش نمی خواد دخترش بیاد خونشون...

مثلا من هر روز دوست دارم همسرم زود بیاد خونه اما به خاطر کارش نمی تونه 

یه بار یه دفعه زنگ میزنه میگه تو راهم پنج دقیقه دیگه می رسم 

ممکنه یه لحظه بیاد تو دهنم بگم«ای بابا»

دلیلش این نیست که ناراحت شدم داره میاد 

اتفاقا خوشحال شدم

دلیلش یه سری مسائل و برنامه ریزی هاست که برام جور درنمی‌آید و اینه که باعث میشه یه لحظه نگران شم...

(مثلا من هر روز نیم ساعت قبل از اومدن همسرم جاروبرقی می کشم ...تا وقتی میاد خونه تمیز باشه 

وقتی یهو زودتر میاد و نتونستم خونه رو اونطور که باید تمیز کنم و طبق برنامم پیش برم یه لحظه ذهنم به هم می‌ریزه و بعد دوباره درست میشه 

اینا که برات تعریف کردم داستان سرایی نیست ...

طرح یه سری مسائلیه که بلد شید خودتون رو جای طرف مقابل بگذارید.

یه ذره دیدتون رو وسیع کنید تا بتونید آدمها رو درک کنید و قضاوت بی دلیل انجام ندید

تو دیگه خیلی بی وفایی. دلم برا مادرت سوخت

نه اوناخودشون راحتترن چون من سه تاخواهره دیگه ام دارم که مدام اونجان مادرم تماس میگیره همش خسته س ۷۰سالشه همش درحال پذیرایی ونگه داری ازنوه هاشه نمیرم که باری رودوشش نباشم وگرنه کارداشته باشه اولین نفرپیششم