2777
2789
اینجا آخه اصن بحث خواهان زیاد داشتن نیستاستارتر گفته همزمان با چن تا پسر در ارتباط باشین که وابسته ن ...

عزیزم چیزی که استارتر میگه با چیزی که اون خانوم گفته فرق دارن

چیزی که اون خانوم فرستاده معنی حرف منو میده و وایب حسادت داره

چیزی که استارتر گفته وایب هرزگی

ایشون میتونس بگه چیزی که اسی میگه از نظر اخلاقی درست نیس

اون کلیپ ربطی بهش نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خواست پز ریز بده😂

این که یه ایل پسر لاغر مردنی دانشجو بیفتن دنبالت پز نداره به نظرم

ولی یه سری دخترا انقد خودشونو حقیر میبینن که همینم به چشمشون زیاده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیزی که استارتر میگه با چیزی که اون خانوم گفته فرق دارنچیزی که اون خانوم فرستاده معنی حرف منو ...

چی بگم والا

درکل من میگم طرز فکر استار درست نیست اون خانومم نباید چیزی واسه ایشون میفرستاد که ایشون فاز حسادت برداره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

این که یه ایل پسر لاغر مردنی دانشجو بیفتن دنبالت پز نداره به نظرمولی یه سری دخترا انقد خودشونو حقیر ...

آره والا پسرای دانشگاه اصن فاز برداشتن ندارن نمیدونم چرا بعضی دخترا میرن تو نخ اینا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

آره والا پسرای دانشگاه اصن فاز برداشتن ندارن نمیدونم چرا بعضی دخترا میرن تو نخ اینا

مفت نمیرزن

یه مشت هول احمق بچه