2777
2789
عنوان

وای رسما سکته کرررردم.🤭🤭😫😫

260 بازدید | 13 پست

من یه گلدون یادگاری دارم ( بهتر بگم داشتم ) که مال مامان بزرگم بود و رسیده بود به من، این بالای یه طاقچه و توش کلی گل و این ها الان دراز کشیده بودم تو اتاق همینجوری با خودم سرگرم بودم دیدم یهو یه اثصدای وحشتنااااک اومد، قشنگ احساس کردم از درون تهی شدم😅 پا شدم اومدم دیدم افتاده شکسته😭😭😭😭 بعد ینجوری بودم که وا چجوری شکسته؟! بعد نگو صبح که داشتم گل هاشو عوش میکردم گذاشتمش لبه‌ی طاقچه و کلا در مرز افتادن بوده، حالا خدا رو شکر وقتی داشت میافتاد زیر طاقچه نبودیم من یا همسرم🤦🏾‍♀️ ولی خیلیییییی ناراحت شدم خیلی دوستش داشتم، حیف شد☹️☹️النقدر هم صداش وحشتناک بود قلبم داره تنددد میزنه آرومم نمیشه🤕

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌

آخی عزیزم یکم آب میخوردی 

عیب نداره خداروشکر نیفتاده رو خودتون

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم یکم آب میخوردی  عیب نداره خداروشکر نیفتاده رو خودتون

آب خوردم 

آروم نمیشم که نمیشم

من از بچگی با صداهای بلند استرس میگیرم و قرص میخورم ولی به خاطر بارداری الان نمیتونم بخورم!

( اینم ترسم از صداهای بلند هم اثرات جنگه🙃 )

منم امروز شکلات خوریم شکست😭😢 حالم بده گذاشتم از رو عسلی زمین  شیشه میزو تمیز کنن بچم تو ی ...

حیییییف:(((

خود بچه ت خوبه؟ 

با تعریفت زهره (ذهره، زحره، ذحره، ظحره، ضهره، ضحره😑) ترک شدم😨😵

زهره😅

وای خیلی بد بود.

همسرم هم سکتتته کرد

فدای سرت شکستی رفع بلا و چشم زخم هستش عزیزم غصه نخور ادم هم می افته می میره

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
فدای سرت شکستی رفع بلا و چشم زخم هستش عزیزم غصه نخور ادم هم می افته می میره

وای قربونت برم

گلدون یه طرف

قلبم هنوز داره تند میزنه