طبقه بالا دختر صاحبخونس خودش نیست دختره میگه ما آبو قطع نکردیم اداره میگه ما قطع نکردیم کدوم درست میگن؟؟
میدونم بالاخره باید پول آبو بدیم ولی این کارش درسته؟ شوهرمم مشکل داره کمیم ناراحته بخاطر این کارشون میگه منم اذیتشون میکنم میدونم حرف شوهرمم درست نیست از دخترصاحبخونه هم میگه من خونه نبودم شوهرم گفته آبو قطع کردن اداره آب هممیگه ما قطع نکردیم کدومشون درست میگن نفهمیدم؟؟؟
دقیقا همه ی دغدغه ی زندگیش شوهر پولداره.. خدامیدونه چقد عقده داره و چقد گشنگی کشیدی ک اینجوری ب ملت ...
👍👍👍👍👍 حق تا ابد
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکس من حداقل آلمانهو حتی خودم ریجکتش کردمبه دلایلی که تو گدا گشنه عقلت نمیکشهبدو برو پس انداز کن آخر ...
تاپیکات گویای زندگیته.. اره حتمااا المانه. خودت داری میگی بخاطر ی دختر دیگع ولت کرده و خودتو با اون دختر مقایسه میکنی بعد تو اونو رد کردی؟؟خیلی جالبه. دروغگو خیلی کم حافظه ی.. خداروشکر من خانواده ی خودم ب اندازه کافی داشتنو دارن ک ارزوهامو تو خونه شوهر دنبالش نگردم مث تو ک خودت هیچی نشدی ننه باباتم هیچی نشدن اونوقت آویزون پسر مردمی
دو صفحه تاپیکشو خوندم تا اینجا کلی دروغ و خود بزرگ بینی دراومد بقیشو بخونم احتمالا علتشو میفهمم ک چرا انقد عقده کرده تو این تاپیک ب اینو اون حمله میکنه. یکی نیست بگه اخه تو مگه شوهر منو میشناسی توهمی ک حرف مفت میزنی خدامیدونه اطرافیان این ادما از دستشون چی میکشن