2777
2789
عنوان

پول آبو نریختیم صاحبخونه از بالا آبو قطع کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 111 پست
هنوزم با اون دختری ک بخاطرش توعه سمی رو ول کرد خودتو مقایسه میکنی؟؟؟ پسرای ک میرن آلمان؟؟ اونیم ک ال ...

اکس من حداقل آلمانه

و حتی خودم ریجکتش کردم

به دلایلی که تو گدا گشنه عقلت نمیکشه

بدو برو پس انداز کن آخر ماه قبض آبت رو پرداخت کنی و به گدایی نرسی🤣🤣🤣

بیچاره تو تنها چیزی که از من میدونی تاپیک های خودمه

میتونی گریه کنی 

دقیقا همه ی دغدغه ی زندگیش شوهر پولداره.. خدامیدونه چقد عقده داره و چقد گشنگی کشیدی ک اینجوری ب ملت ...

👍👍👍👍👍 حق تا ابد

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکس من حداقل آلمانهو حتی خودم ریجکتش کردمبه دلایلی که تو گدا گشنه عقلت نمیکشهبدو برو پس انداز کن آخر ...

تاپیکات گویای زندگیته.. اره حتمااا المانه. خودت داری میگی بخاطر ی دختر دیگع ولت کرده و خودتو با اون دختر مقایسه میکنی بعد تو اونو رد کردی؟؟خیلی جالبه. دروغگو خیلی کم حافظه ی.. خداروشکر من خانواده ی خودم ب اندازه کافی داشتنو دارن ک ارزوهامو تو خونه شوهر دنبالش نگردم مث تو ک خودت هیچی نشدی ننه باباتم هیچی نشدن اونوقت آویزون پسر مردمی 

مگه میشه همچین چیزی؟الان بابت آب دو تا بدهی داشته باشی و مهلتش بگذره اداره آب میاد کنتورو قطع میکنه. ...

نه کسی پرداخت نمیکنه

آخر سال که از خونه می‌خوایم بزنیم بیرون اول باید تصفیه قبوض بگیریم تحویل صاحب خونه بدیم..پیامک برای خودم میاد همیشه

ولی ما هر واحد برای خودش کنتور داره

شاید شماها همه ساختمون روی همه و پول زیادی میشه

تاپیکات گویای زندگیته.. اره حتمااا المانه. خودت داری میگی بخاطر ی دختر دیگع ولت کرده و خودتو با اون ...

عااا خدا رو شکر کور و‌ کم عقل هم هستی.

تاپیک‌ ها رو‌ کامل بخون عقب افتاده

هر چند نظر تو مهم نیست چون گدا گشنه ای🤣🤭

👍👍👍👍👍 حق تا ابد

دو صفحه تاپیکشو خوندم تا اینجا کلی دروغ و خود بزرگ بینی دراومد بقیشو بخونم احتمالا علتشو میفهمم ک چرا انقد عقده کرده تو این تاپیک ب اینو اون حمله میکنه. یکی نیست بگه اخه تو مگه شوهر منو میشناسی توهمی ک حرف مفت میزنی خدامیدونه اطرافیان این ادما از دستشون چی میکشن

خودش بگه دروغ میگن مگه حاتم‌طایی هستن ولی این کارا خطرناکه شوهرم بفهمه پوستمو میکنه هفت میلیون مشترک

اووو پس زیاده اینو ک خب پرداخت نمیکنه گفت شاید کمتر باش. واسه چند ماه انقد اومده؟؟؟؟