2777
2789
عنوان

پول آبو نریختیم صاحبخونه از بالا آبو قطع کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 111 پست
برو پس انداز کن قبض هات رو‌پرداخت گدا گشنهتورم زیاد شده ها🤣🫡

توام برو دنبال پسر پولدار بگرد ی بار استفادت کنه بعدم بندازه سطل اشغال. چون اون پسر پولدارم ی ادم با شخصیت میخاد نه دختری ک خونه باباش گشنگی کشیده و هیچی نشده و کل زندگیه واقعی و مجازیشو دنبال شوهر پولداره. مخصوصا ک علاوه بر اینا ی دختر فوق سمی هستی ک دو کلمه حرف بزنی عقده ای بودنت خودشو نشون میده. امثال تو واسه ی هفته خوبین بیشتز ازین نمیشه تحمل کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورکن یادم‌نیست ولی به ما سه و پونصد میرسه هفت نه

عزیزم سه و نیم واسه یکی دوماه نیست

چند وقته تو این خونه هستین؟ از اول اومدین قبض دادین تا حالا؟، وقتی اومدین قبضارو صفر کرده بودن؟؟؟؟ اگه همون اول ک قبضا سبک بود میدادین اینجور نمیشد خیلی زیاده واسه ما ماهی200میاد بعضی وقتا کمتر.. برو اداره اب شاید بدهی قبلبم داشته

عزیزم سه و نیم واسه یکی دوماه نیستچند وقته تو این خونه هستین؟ از اول اومدین قبض دادین تا حالا؟، وقتی ...

قبضو‌قبلا پرداخت کردیم ولی این یکی چون لوله ها خراب بود نمیومدن درستش کنن انقد زیاد شد

قبضو‌قبلا پرداخت کردیم ولی این یکی چون لوله ها خراب بود نمیومدن درستش کنن انقد زیاد شد

خب برین اعتراض کنید شاید ی مبلغی ازش کم کردن.من فک کردم مبلغش کمتره ولی ۷تومنو امکانش هست اداره آب قطع کرده باشه شما رفتین اداره خود مامورشون گفت ما قطع نکردیم یا تلفنی پرسیدی؟؟

خب برین اعتراض کنید شاید ی مبلغی ازش کم کردن.من فک کردم مبلغش کمتره ولی ۷تومنو امکانش هست اداره آب ق ...

تلفنی پرسیدم شماره اشتراکو دادم مبلغ بدهیو خوند گفت ما اصلا قطع نکردیم

منم جای برادرتون دلی مایلم اگه دوست داشتید بفرستین

لطفا به هیچکس دروغ نگیددیگه واسه7پشتم بسه یکی عین شماخودشو‌برادر من خطاب کرد5میلیون میخواستم قراربود بابام‌بده به‌شوهرم بابام گفت تا4روز دیگه ندارم بابام‌ب شوهرم بدهکاره شوهرم گفت فقط5بده خیلی گیرم همین امشب چه منم‌از ترس اینکه بابامو نبنده به فحش به‌یکی مثل شما مثلا برادر اعتمادکردم ترسیدم شماره کارت خودموبدم ب شوهرمم قول دادم مثلا بابام‌بریزه هیچی طرف بهونه کردچون شماره کارت خودتو ندادی واریزنمیکنم وگرنه بابام‌پولو میریخت حتما به اون مثلا برادر نابرادر پس میدادم صدقه نمیخواستم شوهرم هرچی بدبود فحش به بابام دادجلوی پسرناتنیش به بابام زنگ زدم همون شب که لازمه اومد واریزکردبرام منظورم اینه‌صدقه نمیخواستم ولی طرف بایدخیلی کثیف باشه که اینجوری کنه بعدشم به هیشکی نباید اعتمادکرد همونشبو بجای یه غریبه عوضی بایدبه بابام صریح میگفتم راستش روم‌نشدبگم