2777
2789
عنوان

پول آبو نریختیم صاحبخونه از بالا آبو قطع کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون مستاجر های گدا گشنه و اذیت کنیدمعلومه ازتونخب به اون شوهر پرروت بگو تا پول آب رو بدهچه قدر مف ...

تو مریضیا خودتو ی جا نشون بده. اومدو یکی ی ماه مشکل داشت نتونست قبضشو بده این چه طرز حرف زدنه؟؟؟ بعدم پول پیش واسه جی دسته صابخونه ی گیرم ک ی سال قبضو ندن از پولش کم میکنن.خونه مال خوده ادمم باشه خیلی پیش اومده طرف چند ماه قبضشو نداده ی جا داده.. ولی تو خیلی عقده داری البته ک سرت میاد اون موقع یاد میگیری ندیده و نشناخته ب مردم توهین نکنی. اطرافیانت از دست تو چی میکشن انقد سمی

تو مریضیا خودتو ی جا نشون بده. اومدو یکی ی ماه مشکل داشت نتونست قبضشو بده این چه طرز حرف زدنه؟؟؟ بعد ...

خیلی عجیبن بعضیا انگار پول تو جیب راستمه ولی نمیرم بدم حتی به شوهرم نگفتم اداره گفته ما قطع نکردیم خودش شک کرده هی میگم نه صاحبخونه قطع نکرده بعضیا چرا اینجورین بخدا برنج نیست تو خونه نمیگم‌بیار مگه چیزای ضروری هی میگم تو فشاریم میخوایم بریم بزار‌به شوهرم فشار نیاد برنج مهم نیست 

وا چرا بعضی عجیب غریب کامنت میزارن خب گاهی پیش میاد بخاطر مشغله فراموش میکنی قبض رو پرداخت چ راحت به ...

انگار جیب من پر پوله نمیرم پولو بدم‌ کسی از داخل خونه‌کسی خبر نداره

وا چرا بعضی عجیب غریب کامنت میزارن خب گاهی پیش میاد بخاطر مشغله فراموش میکنی قبض رو پرداخت چ راحت به ...

والا ما سال پیش قبضا واسمون نمیومد مام نرفتیم شماره بدیم پیاما بیاد سر قراردادمون قبضای گازو برقو آبو ی جا واریز کردیم صفر شد. یکی حالا شاید نداشت ی ماه قبضشو بده ماه بعد دوتاشو باهم میده اداره برقو آب نمیاد واسه ی قبض عقب افتاده قطع کنه..ولی اینی ک اومد توهین کرد اصلا عجیب بود

حتی پیش شوهرمم نگفتم اداره گفت اونا قطع کردن چون شوهرم عصبیه‌با دختر صاحبخونم انداختم بشوخی پیامکی گفتم شده کربلا شمر‌ و یزید آبو رومون بستن

خیلی عجیبن بعضیا انگار پول تو جیب راستمه ولی نمیرم بدم حتی به شوهرم نگفتم اداره گفته ما قطع نکردیم خ ...

این بنده خدا کلا مخش تاب داشت از راه رسید دلش پر بود..دیگه با این وضع قیمتا وضع خیلیامون همینه چیز زیاد عجیبی نیست ک کسی نتونه درک کنه و بیاد توهین کنه. اداره آبم واسه دوتا قبض عقب افتاده نمیاد آبو قطع کنه اگه آبو قطع کنه طبقه ی بالام آب نداره و از کنتور قطع میکنن بلاخره وقتی بیان قطع کنن متوجه میشین ک نمیان..اونا از کنتور آبو بستن ب شوهرت بگو بره کنتور آبو نگاه کنه بازش کنه

والا ما سال پیش قبضا واسمون نمیومد مام نرفتیم شماره بدیم پیاما بیاد سر قراردادمون قبضای گازو برقو آب ...

نمیدونم کامنتم تکراریه یا واسه کی نوشتم واسه اینکه شوهرم با صاحبخونه درگیر نشه نگفتم به اداره آبم زنگ‌زدم حتی چون تو فشاریم حتی خوراکی هم نمیگم‌بیاره جز واجبات اینا چقد عجیبن در حالیکه خونه بابام یکصدم مشکلات اینجارو تو خوابم ندیده بودم

حتی پیش شوهرمم نگفتم اداره گفت اونا قطع کردن چون شوهرم عصبیه‌با دختر صاحبخونم انداختم بشوخی پیامکی گ ...

هیچوقت خونه ای ک با صابخونه مشترک باشه رو نگیر.حتی شده بره پایین شهر یا ی جای کوچیکتر ولی نزدیک صابخونه نگیر..من میخام خونه عوض کنم بنگاه خونه معرفی میکنه همون اول میگم مشترک با صابخونه یا نزدیکش نمیخام..نزدیک بودن باهاش دردسر زیاد داره.

هیچوقت خونه ای ک با صابخونه مشترک باشه رو نگیر.حتی شده بره پایین شهر یا ی جای کوچیکتر ولی نزدیک صابخ ...

اره بخدا ولی می بینی شوهرم بحرفم گوش نمیکنه تازه این به کنار دخترشه خونه باباشو گرفته24ساعته انگار جاسوسه بالای پنجره همسایه ها دیدن خم میشه داخل حیاطو نگاه میکنه

اخه کنتور مال اوناست نمیتونیم بریم‌در بزنیم که

چرا نمیتونید بلاخره اون کنتور الان مال خونه ای ک شما اجاره کردینم هست در بزن بگو میخام کنتورو چک کنم چون اداره آب قطع نکرده میخام ببینم مشکلش چیه ک آب قطع شده خیلی راحت.